Лайм

Невимовний біль: 61-річна Мадонна розповіла про проблеми зі здоров'ям після скасування концерту

Співачка скасовує шоу не вперше, а її стан після травми не поліпшився

Мадонна вимушено скасувала концерт в Майамі через "невимовний біль". В Instagram 61-річна співачка розповіла про свій стан і лякаюче попередження лікарів. Повідомлення з'явилося в соцмережах всього за дві години до початку шоу.

"Я була в сльозах від болю після моїх травм. Біль був невимовної протягом останніх кількох днів. З кожною піснею, яку я співала, я молилася, щоб перейти до наступної і закінчити шоу, - написала Мадонна. - Мої молитви були почуті, і я зробила це. Я вважаю себе бійцем. Я ніколи не здаюся! Однак цього разу я повинна слухати своє тіло і прийняти, що мій біль є попередженням".

Співачка вибачилася перед шанувальниками за необхідність скасувати концерт, але про своє рішення не шкодує.

"Я провела останні два дні з лікарями: сканування, ультразвук, рентген. Мені дуже ясно дали зрозуміти, що якщо я продовжу тур, я повинна відпочивати якомога довше, щоб не завдавати подальшої та незворотної шкоди своєму тілу. Я ніколи не дозволяла травмам заважати мені виступати, але цього разу повинна визнати, що немає нічого ганебного в тому, що я людина, і мені потрібно натиснути на паузу. Я дякую всім вам за розуміння, любов і підтримку. Господи, помилуй. Все повинно змінитися. Це станеться, бо Мадам Х - це боєць. Зі святом всіх".

Проблеми зі здоров'ям у Мадонни почалися після того, як вона отримала болючу травму на концерті в жовтні 2019 року.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Мадонна