Лайм

Українська співачка повідомила про смерть рідної людини

Новий рік для Наталки Карпи почався з сумної події

Українська співачка Наталка Карпа, яка нещодавно вперше стала мамою, розповіла про сімейну втрату - з життя пішла її улюблена бабуся Наталія.

Болем втрати артистка поділилася з шанувальниками на особистій сторінці в Instagram. Наталка написала зворушливий пост, в якому розповіла, що бабуся зіграла важливу роль в її житті. Свою публікацію співачка супроводила чорно-білим знімком рідної людини.

"Моя бабуся Наталія зіграла важливу роль у формуванні свої онуків. Перша молитва ... ми вивчили з нею ... Перший досвід в Б'юті сфері ... я не про косметику, а про елементарне правило правильного витирання промокаючими рухами після вмивання. Перше блюдо ... яке приготувала за її рецептом ... досі вдома є пожовклий лист перепису рецепта, який рука не піднімається викинути .. Перша закоханість і перші розчарування ... все вона не показуючи виду, допомагала в юній голівці розкласти по поличках" , - поділилася Наталка.

Співачка додала, що не змогла потрапити на похорон бабусі. "Мені дуже боляче, що не можу провести її в останню путь ... так хочеться хоча б на кілька хвилин, в рідний Добромиль, де закриваючи очі пропливає безтурботне дитинство, юність, а також нещодавнє сьогодення", - написала Карпа.

    Подивитися цю публікацію в Instagram

    Публікація від Наталка КАРПА (@natalkakarpa)

  • Раніше українська акторка Руслана Писанка розповіла, що від раку помер її молодший брат. Трагедія сталася ще в 2012 році, але їй досі боляче про це говорити. Саме тому Писанка і не розповідала раніше про горе в сім'ї.
  • Трагедія сталася і в родині українського хореографа і судді "Танців з зірками" Влада Ями. У липні пішла з життя бабуся танцюриста.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях