Лайм

Надя Дорофєєва провела тур по розкішному будинку: як облаштувалися за містом співачка та її чоловік (відео)

Співачка показала спальню, ванну кімнату і величезну гардеробну

Солістка популярного українського гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва та її чоловік Володимир Дантес переїхали до приватного будинку. До недавнього часу зіркове подружжя показували лише, як їх нове житло виглядає зовні, а зараз співачка вирішила провести невелику екскурсію.

Рум-тур Надя зробила в новому випуску свого влогу. Виконавиця показала спальню, ванну кімнату, а також мрію кожної дівчини - величезну гардеробну.

У цій кімнаті крім шафи, де зберігається повсякденний одяг і сценічні костюми співачки, знаходиться велика кількість дзеркал. Пол нардеробної встелений пухнастим килимом.

Нагадаємо, що до недавнього часу Надя Дорофєєва та Володимир Дантес жили на орендованій квартирі. Співак стверджував, що знімати квартиру - більш рентабельно, але всі кошти для купівлі власного житла у них є.

Бажання жити у власному будинку у подружжя з'явилося півтора роки тому, коли вони побачили житло Дмитра Монатика (MONATIK) і його дружини Ірини Демічевої.

  • Надя Дорофєєва та Володимир Дантес щасливі у стосунках 8 років, 4 з яких - у законному шлюбі. За цей період у закоханих виникало багато сварок і скандалів на ґрунті ревнощів. Про це співак відверто розповів в одному з недавніх інтерв'ю.
  • Солістка "Время и Стекло" вперше розповіла про захворювання, яке її спіткало 9 років тому. Цікаво, що в той момент Надя познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком, музикантом Володимиром Дантесом.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях