Лайм

Санта Дімопулос показала рідкісне фото з чоловіком і тримісячною донькою

Сімейна ідилія!

Екс-солістка гурту "ВІА Гра" Санта Дімпулос, яка нещодавно вдруге стала мамою, поділилася з шанувальниками ніжним сімейним знімком.

На фото, опублікованому в Instagram, співачка позує з чоловіком Ігорем Кучеренко та їх тримісячної донькою Софією. Обличчя дівчинки Санта показувати не стала, а закрила його рожевим сердечком.

Шанувальники співачки дуже пораділи сімейному знімку, адже такі фото не часто з'являються в мікроблозі Дімопулос. Співачка частіше публікує кадри з дітьми, а ось коханого чоловіка оберігає від сторонніх очей.

"Дуже красива сім'я", Які ви класні", "Красива пара", "Як мило", "Абсолютне щастя", "Ви дуже гармонійно виглядаєте", "Щаслива родина", "Це фото просто фонить щастям, любов'ю і радістю", - розчулились фанати.

Нагадаємо, що Санта Дімопулос вийшла заміж за співвласника мережі спортивних клубів Ігоря Кучеренка в 2015 році. До цього співачка була цивільною дружиною українського шоумена Андрія Джеджули. Стосунки пари тривали чотири роки. У 2008 році у них народився син Даніель.

  • Українська співачка Джамала показала фото, зроблені напередодні Різдва. Артистка влаштувала святкову фотосесію на тлі ялинки, для якої позувала разом з чоловіком і однорічним сином.
  • Екс-солістка гурту "ВІА Гра" Віра Брежнєва поділилася з шанувальниками серією знімків своєї молодшої дочки Сари, якій 14 грудня виповнилося 10 років.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях