Лайм

Слава з "НеАнгелів" показала, хто заміняв їй психолога у важкі хвилини

А труднощів у житті співачки за останній час було більш ніж достатньо

Українська співачка Слава Камінська, яка нещодавно розлучилася з чоловіком, розповіла шанувальникам в Instagram, хто весь цей час заміняв їй психолога у найважчі та сумні хвилини.

Близьким другом і "великою любов'ю" виконавиці виявився її колега по цеху - співак, автор текстів і аранжувальник, учасник проекту "Інь-Ян" Артем Іванов. Судячи зі спільного фото, Камінська та Іванов перетнулися на Балі, де раніше співачка також зустріла українського актора Павла Вишнякова.

Фото: instagram.com/babaslavka

"Моя велика любов і мій голос у період найсумніших і трепетних моментів у житті, - написала Камінська під знімком, на якому обіймає Іванова. - Саме Артем знає, коли мені стало "добре", а коли - "час" прощатися".

Як зазначила артистка, в житті дуже важливо оточувати себе правильними людьми, яким можна відкрити серце і душу. "І дешевше, ніж потім ходити до психолога", - пожартувала вона наостанок.

Хто такий Артем Іванов?

Артем Іванов може похвалитися іміджем багатогранної особистості. Хтось знає його як соліста проекту "Інь-Ян", хтось як сольного співака, композитора і аранжувальника, чиї хіти сьогодні співають як українські поп-артисти, так і російські. Свого часу популярність Іванову принесли 7-ий сезон "Фабрики зірок" та шоу "Пісні".

  • Слава Камінська розлучилася з чоловіком у липні 2019 року. Про розлучення пари ходило багато чуток, та нещодавно пластичний хірург Едгар Камінський вирішив розповісти, що стало причиною його розлучення зі співачкою.
  • Також ми писали, що солістка "НеАнгелів" задумалася про зміну прізвища. Про це стало відомо з поста, опублікованого на особистій сторінці співачки в Instagram.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях