Лайм

У мережі заговорили про майбутнє весілля Ані Лорак, і на це у фанів є причини: фото

Співачка засвітила обручку на "тому самому" пальці

Співачка Ані Лорак змусила шанувальників думати, що вона виходить заміж за свого молодого бойфренда Єгора Гліба. Приводом для розмов в мережі стало одне з останніх фото артистки, на якому вона засвітила обручку.

Відповідний знімок з'явився на особистій сторінці співачки в Instagram. На фото Кароліна прогулюється вулицями сонячної Каліфорнії. Для прогулянки співачка вибрала спортивний одяг та зручні кросівки. Однак увага фанатів була прикута не до образу Ані Лорак, а до її правої руки - на безіменному пальці співачки красується колечко.

Фоловери вважають, що це обручка і закохані вже готуються до майбутнього весілля. "Комусь пропозицію зробили?", "Що за обручка на безіменному пальці? Заміж вийшла?", - пишуть коментатори.

  • Раніше Ані Лорак вперше розповіла про роман з Єгором Глібом, який молодший за співачку на 15 років. Кароліна зізналася, де познайомилася з молодим чоловіком і як виникла симпатія.
  • Ані Лорак і Єгор Гліб відвідали модний показ в Італії. Знімками з заходу співачка поділилася в Instagram. Примітно, що повністю бойфренда артистка не показує, що дуже обурює її фанів, які з нетерпінням чекають, коли Ані Лорак почне відкрито демонструвати своє щастя.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях