Лайм

Віктор Павлик та його молода наречена замислюються про поповнення в родині - пара вже вибрала імена

54-річний артист вже виховує трьох дітей

Народний артист України Віктор Павлік та його молода кохана і, за сумісництвом, концертний директор співака Катерина Репяхова замислюються про поповнення в родині.

Про це дівчина заявила в бесіді з theLime. Катерина розповіла нам не тільки про майбутнє весілля, але й про те, чи має намір вона народити музикантові дітей. Наречена артиста зізналася, що в планах це є і вони з коханим вже навіть придумали їм імена.

"Звичайно, це має статися. Я хочу дитину, і не одну. Це природно. Імена наших можливих дітей ми теж вже знаємо. Якщо бог дасть, буде відмінно. Ми будемо дуже раді", - говорить Катерина.

Як скоро це станеться дівчина відповісти поки не готова. "Поки це питання не актуальне, так як спочатку потрібно пережити весілля. А що стосується планів через рік-два, подивимося", - зазначила Репяхова.

Для 54-річного Віктора Павлика цей шлюб буде четвертим, а ось 25-річна Катерина під вінець піде вперше. Музикант виховує трьох дітей від попередніх стосунків: 35-річного Олександра, 33-річну Христину і 20-річного Павла.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях