Лайм

Нове життя почалося: щасливу Меган Маркл з сином помітили на прогулянці в канадському парку

В очікуванні Гаррі Меган Маркл з Арчі коротала час в парку Ванкувера

Життя на відстані від Букінгемського палацу йде Меган Маркл на користь: усміхнену герцогиню Сассекську зняли в парку Ванкувера на прогулянці з 8-місячним сином Арчі і двома улюбленими собаками напередодні прибуття принца Гаррі в Канаду. Ось тільки таблоїдів позбутися не вийшло: знімки опублікувало британське видання Daily Mail, що входить в компанію Associated Newspapers, з якою судиться Меган.

На фото Меган Маркл прогулюється парком Хорт-Хілл біля розкішного особняка Ванкувер-Айленд, де королівська пара зупинялася на День подяки в 2019 році. Меган тримала маленького Арчі в переносці, вигулюючи чорного лабрадора Оза і милого бігля на прізвисько Гай.

У найближчому майбутньому принц Гаррі і Меган Маркл перебуватимуть в Канаді, пише таблоїд. Країна, яка входить в Британську Співдружність націй, виявилася для них гостинною, хоча більшість канадських платників податків навідріз відмовилися оплачувати потреби королівської родини.

Після довгих місяців обговорень "Мегзіта" королева Єлизавета II благословила нове життя онука і його американської дружини.

"Гаррі, Меган і Арчі назавжди залишаться улюбленими членами моєї родини, - йдеться в офіційній заяві королеви, опублікованій в Instagram. - Я визнаю випробування, які випали на їхню долю в результаті підвищеної уваги за останні 2 роки, і підтримую їхнє бажання почати незалежне життя. Я виключно пишаюся, як швидко Меган стала однією з нас. Вся моя родина сподівається, що ця угода дозволить їм побудувати нове щасливе і мирне життя".

  • Як тепер називати принца Гаррі і Меган Маркл? Відповідаємо на популярні питання, які виникли після "Мегзіту".

  • Тим часом принц Гарі і принц Вільям відповіли на чутки про причини розколу в королівській родині. ЗМІ писали, що Вільям знущався над молодшим братом і його дружиною Меган Маркл.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги:

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях