Лайм

Відомого співака напоїли снодійним і обікрали в поїзді по дорозі в Київ

Артист поділився неприємною новиною

Брат української виконавиці TAYANNA співак Міша Марвін, який мешкає та виступає в Росії, повідомив шанувальникам неприємну новину - він став жертвою зловмисників. Інцидент стався по дорозі до Києва, куди виконавець їхав на сімейне свято.

Про це артист розповів Instagram Stories. За його словами, в поїзді "Москва-Одеса" невідомі підсипали в чай снодійне, а потім вкрали у нього всі гроші.

"Поїхав я додому в Київ. Поїзд "Москва-Одеса", 6 вагон (СВ). Підсипають в чай снодійне, ви вирубуєтеся і залишаєтеся без грошей! Перевірено на власній шкурі. Хто їздить по цьому маршруту, не пийте чай і закривайте двері" , - написав Михайло.

Міша Марвін народився в Чернівцях. На відміну від своєї рідної сестри Тетяни Решетняк (TAYANNA) свою музичну кар'єру співак вирішив будувати в РФ, почавши в 2013 році співпрацю з лейблом Black Star, засновником якого є російський репер Тіматі.

Міша Марвін і TAYANNA

Найвідоміші пісні Міши Марвіна - "Ты одна", "Остаться", "1000 причин", "История" і "Ухожу", записана в дуеті з Ані Лорак.

  • 11 січня в центрі Києва автомобіль MARUV (Анни Корсун) зламали, вкравши з нього сумку з документами, грошима та цінними речами. Про це співачка розповіла в Instagram, попросивши надати їй будь-яку інформацію про людину, що біжить з "чорною сумкою під крокодила".
  • На київському вокзалі група невідомих намагалася пограбувати українську телеведучу Руслану Писанку. Здійснити задумане кишеньковим злодіям не вдалося, проте інцидент обернувся для знаменитості травмами і збитком.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях