Лайм

Народження Венери: MONATIK зробив незвичайне фото дружини на пляжі

Подружжя насолоджуються відпочинком на теплому острові

Український хітмейкер MONATIK та його дружина Ірина Демічева продовжують відпочивати на Мальдівських островах, звідки регулярно хваляться барвистими знімками. На цей раз пара показала фанам, як робити оригінальні фото на пляжі.

У соцмережах подружжя з'явився кадр, на якому Ірина позує в бікіні, стоячи в блакитній воді Індійського океану. Автором незвичайного знімка виступив її знаменитий чоловік. "Сучасний Боттічеллі або Народження Венери", - підписала фото Демічева.

А Дмитро в своєму пості зазначив красу природи і своєї коханої. "Сильно красиво тут звичайно ...", - написав MONATIK.

Шанувальники пари почали обговорювати нове фото подружжя, обсипаючи їх компліментами. А найпильніші помітили на руці артиста незвичайне тату - з датою народження Ірини.

"Як мило", "Неймовірна жінка, Дмитро, Ви щасливчик!", "Фото супер", "Це любов", "Справжній приклад сім'ї", "Венера прекрасна", "Тату з твоїм ДР", - захоплюються коментатори.

  • Раніше MONATIK, який зазвичай тримає особисте життя за щільною завісою, вперше відкрито показав молодшого сина Платона. У цьому місяці йому виповнилося вже три роки, і за цей час ні співак, ні його дружина Ірина Демічева жодного разу не показували його публіці.
  • Українські знаменитості після новорічних вечірок полетіли у теплі краї та на гірськолижні курорти, звідки регулярно радують шанувальників яскравими знімками. Але найпопулярнішими, звичайно ж, є фотографії в бікіні.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях