Лайм

Jerry Heil виклала фрагмент пісні для Нацвідбору на Євробачення-2020 - кажуть, вона поза конкуренцією

Вже наступного місяця з піснею Vegan співачка позмагається за квиток до Нідерландів

Українська співачка та YouTube-блогер Jerry Heil (Яна Шемаєва) презентувала в мережі фрагмент пісні Vegan, з якої вже наступного місяця візьме участь у Національному відборі на Євробачення-2020.

Презентація конкурсної пісні до початку відбіркового етапу не є обов'язковою умовою для його учасників. Хтось встиг вже розкрити всі карти, хтось витримує інтригу. Що ж стосується Jerry Heil, представляти свій трек виконавиця вирішила окремими частинами (відео дивіться нижче).

Фото: instagram.com/thejerryheil

Фрагмент доволі легкої на перший погляд композиції з'явився на особистій сторінці співачки в Instagram: "Поки немає повного лірик-відео до пісні (і самої пісні), буду постити шматочки!" - посміялася Шемаєва.

У коментарі до музичного ролику співачка постаралася спростувати поширену думку, що вегани нібито ведуть себе дуже агресивно відносно людей, які вважають за краще вживати м'ясо: "Не знаю, таких не бачила", - запевнила Jerry Heil.

View this post on Instagram

A post shared by YouTube JERRY HEIL (@thejerryheil) on

Оцінити пісню за фрагментом у кілька секунд доволі важко, проте в коментарях під постом співачці вже пророкують впевнену перемогу у Нацвідборі. Чи так це, покаже час.

  • Не розібралися, хто такі [O], FO SHO, GO-A і що вони співають. Тут ми розповідаємо головне про 16 учасників Національного відбору на Євробачення-2020, а також слухаємо їхні хіти.
  • Відбірковий етап в Україні стартує вже 8 лютого. Сам же конкурс Євробачення-2020 відбудеться в травні цього року в Нідерландах, в місті Роттердамі. Як стало відомо раніше, Іспанія та Бельгія вже визначилися зі своїми представниками.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях