Лайм

Пройшли всі етапи, які можна пройти: українська співачка розповіла про важкі пологи

Наталка Карпа народила первістка в кінці грудня

Українська співачка Наталка Карпа, яка вперше стала мамою в 38 років, пережила важкі пологи. Артистка зізналася, що поява дівчинки на світ затягнулася.

Про це молода мама відверто розповіла в програмі "Ранок з Україною". "Пологи у нас були нелегкі, не прості, тривали майже 12 годин. Ми, можна сказати, пройшли всі етапи, які можна пройти", - розповіла Наталка.

Зараз співачка повністю присвятила себе вихованню дитини. За словами Карпи, донечка дуже схожа на свого батька, героя АТО Євгенія Терехова.

"Її графік дуже схожий на графік нашого татка. Він у нас після того, як повернувся з фронту, не надто швидко засинає і в цьому Злата копіює його. Все частіше помічаю, що друга, третя, четверта година ночі, я сиджу, качаю, а у неї очі круглі: "Мама, розважай мене!", - поділилася співачка.

Нагадаємо, Наталка Карпа та Євген Терехов познайомилися в 2015 році. Через рік напередодні Дня всіх закоханих під час концерту гурту "Антитіла" боєць зробив коханій пропозицію. Співачка відповіла згодою. Весілля відбулося в вересні 2016- го у Львові.

26 грудня 2019 року закохані стали батьками. Для Наталки дівчинка стала першою дитиною, а для Євгена - другою. Терехов також виховує дочку від першого шлюбу.

  • Український режисер, сценарист і телеведуча Оксана Байрак, яка заінтригувала шанувальників знімком немовляти, зізналася, що стала мамою . Первістка 55-річній знаменитості народила сурогатна мати.
  • Співачка Юлія Думанська, виконавиця хітів "Двічі в одну річку не війдеш" і "Пробач", готується до народження другої дитини. Про свою вагітність артистка оголосила на особистій сторінці в Instagram, опублікувавши милі сімейні фото .

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях