Лайм

Мені стає все важче: молода наречена Віктора Павлика поскаржилася на реакцію людей на її адресу

Катерина поділилася з дописувачами відвертими думками

Концертний директор Віктора Павлика Катерина Репяхова раніше зізнавалася, що публіка негативно сприйняла її роман зі співаком, який старше за неї на 28 років. Дівчина сподівалася, що з часом реакція людей стане більш адекватною, але з кожним днем стає все гірше.

Про це Катерина розповіла на своїй сторінці в Instagram. "Останні три дні у нас з Віктором Павліком були касові концерти в київській області. Я стала помічати, що люди реагують на мене все більш емоційно. Такого не було навіть в червні", - поскаржилася Репяхова.

"Мені стає все важче. Тому що я стою на квитковому контролі, зустрічаю кожного глядача (це я заможного життя захотіла, заради грошей з ВП). А потім я продаю диски. Вчора я помітила як жінка знімала мене на телефон, поки я стояла з дисками. І ось я реально не знаю, що робити в такій ситуації. Бігти до неї? Чи не звертати уваги? Не знаю. Є люди і виховані, які підходять і кажуть: Ми вас впізнали, ви Катя. А є такі, які розглядають з голови до ніг і думають, що це непомітно", - написала Катерина.

    Подивитися цю публікацію в Instagram

    публікація від (@Repyahovakate)

  • Раніше Катерина розповіла theLime про майбутнє весілля і про те, чи має намір вона народити музикантові дітей. Наречена артиста зізналася, що в планах це є і вони з коханим вже навіть придумали їм імена.
  • Віктор Павлик зізнався, чого боїться у стосунках з молодою коханою. Співак не приховує, що думає про їх різницю у віці.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях