Лайм

Ешлі Грем поділилася з фанами першими фото з новонародженим сином

Модель стала мамою два тижні тому

Американська plus-size модель Ешлі Грем народила первістка в січні цього року. Через два тижні молода мама поділилася першими фотографіями новонародженого сина.

Зворушливі знімки знаменитість оприлюднила у своєму Instagram. На чорно-білих кадрах не видно обличчя малюка, зате можна розглянути його крихітну ручку, яка стискає пальці щасливих батьків.

Фото: instagram.com/ashleygraham

"О 6 годині вечора 18.01.2020 ми вітали 7 фунтів 5 унцій любові в нашому світі. Зустріч з нашим сином зробила наші серця неймовірно повними, і ми не можемо дочекатися, щоб представити його вам на Pretty Big Deal завтра", - написала Ешлі.

Фото: instagram.com/ashleygraham

Нагадаємо, що про вагітність 32-річної plus-size моделі стало відомо в серпні минулого року. Ешлі і її чоловік Джастін опублікували відео, де повідомили про майбутнє поповнення в родині. Стать майбутньої дитини Грем розсекретила на початку листопада на шоу Елен Дедженерес.

  • 2 лютого 44-річна Мілла Йовович народила третю дитину, дівчинку Ошин. Зірка не стала ховати від фанатів свій скарб і вже наступного дня опублікувала в Instagram її перші фото.
  • Український режисер, сценарист і телеведуча Оксана Байрак, яка заінтригувала шанувальників знімком немовляти, зізналася, що стала мамою. Первістка 55-річній знаменитості народила сурогатна мати.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Ешлі Грем

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях