Лайм

У мережі набирає голоси петиція проти колишньої дружини Джонні Деппа - деталі скандалу з Ембер Херд

Причиною шквалу обурення стала аудіозапис, на якому актриса зізнається, що била Деппа

Більше 164 тисяч чоловік підписали електронну петицію проти участі актриси Ембер Херд у фільмі "Аквамен 2", де вона грає одну з головних ролей. Причиною бурі в мережі стало насильство з боку Херд стосовно колишнього чоловіка Джонні Деппа.

"Ембер Херд була викрита як кривдник Джонні Деппа. У своєму судовому позові на $ 50 млн Джонні Депп описує багато випадків домашнього насильства, які він переніс з боку своєї колишньої дружини Ембер Херд, включаючи один випадок, коли вона вдарила його двічі по обличчю, а інший - коли вона порізала його палець пляшкою горілки, і його довелося відновлювати хірургічним шляхом. Він буде нести ці шрами до кінця свого життя", - йдеться в петиції, адресованій керівникам компаній DC Warner і DC Entertainment.

Петиція з'явилася в мережі після того, як видання Daily Mail опублікувало запис розмови Ембер Херд і Джонні Деппа, датовану 2015 роком. Актори емоційно обговорюють свої сварки, коли Херд зізнається, що вдарила Деппа і кидала в нього вази, а Депп говорить їй, що якщо вона продовжить його бити, їм доведеться розлучитися.

У петиції про виключення Херд із "Аквамена 2" також зазначено, що актриса була арештована в 2009 році за жорстоке поводження з колишньою дружиною Тасею Ван Рі.

"Після розлучення Херд із Джонні Деппом вона систематично боролася за те, щоб погубити його в Голлівуді. Вона брехала, давала неправдиві свідчення про те, що він був кривдником, - йдеться в петиції. - Про інцидент, під час якого вона розбила кістки в пальці Джонні Деппа і мало не відрізала його, Херд надала неправдиву історію, стверджуючи, що він сам відрізав свій палець, занурив його в фарбу і написав лайку на стінах".

Фанати Деппа вимагають, щоб Warner Brothers і DC Entertainment виключили актрису з фільму "Аквамен 2": "Вони не повинні ігнорувати страждання жертв Херд і не повинні покривати домашнього кривдника. Чоловіки, як і жінки, є жертвами домашнього насильства. Це потрібно визнати. Необхідно вжити заходи для запобігання шанування відомого кривдника в індустрії розваг".

Instagram Ембер Херд заполонила критика людей, які закликають до справедливості, і актрисі довелося видалити безліч неприємних коментарів. У коментарі Daily Mail представник актриси визнає, що аудіозапис був зроблений самою Херд, але звинувачує Деппа в тому, що він заради помсти передав її пресі, бажаючи виставити колишню дружину єдиною винуватицею.

  • Над зіркою Джонні Деппа на голлівудській Алеї слави поглумилися вандали. 56-річного актора образили і назвали "фальшивкою".
  • Раніше Dior видалив ролик з Джонні Деппом через скандал: рекламу звинуватили в культурній апроприації і неповазі до американських індіанців.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях