Лайм

Наречена Микити Добриніна показала, як вибирає весільну сукню: фото

Даша Квіткова активно готується до весілля з телеведучим

Герой реаліті-шоу "Холостяк-9" Микита Добринін зробив пропозицію руки і серця переможниці проекту Даші Квітковій. Дівчина відповіла згодою і вже щосили занурилася у весільні клопоти.

Так, на своїй сторінці в Instagram щаслива наречена показала, як вибирає вінчальну сукню. Даша приміряла кілька весільних образів і зізналася, що ніяк не може визначитися.

"Не передати відчуття, тим більше, що до пропозиції мені не дуже хотілося пишних суконь на весілля. Сердечко розривається від всієї краси", - поділилася емоціями Даша.

Даша і Микита мріяли провести весілля в Італії, але потім прийняли рішення влаштувати торжество в Києві.

"Поки ми ще були на Балі, ми вже знайшли собі організаторів, які підбирали нам красиві місця та вілли. Бюджет був затверджений і ми вже рахували кількість гостей. Але було одне але. Для нас було важливо, щоб дідусь Микити і моя бабуся були присутні на весіллі. На жаль, за станом здоров'я перельоти їм заборонили. Тому ми прийняли рішення, що до Києва їм буде дістатися простіше", - пояснила Даша.

Дівчина додала, що вони не засмутилися, оскільки відправляться до Італії відразу після весілля.

"Ми вирішили у весільну подорож полетіти на наступний день. Куди? Звичайно ж в Італію. Навіть визначилися з містечком, в який поїдемо", - поділилася Даша.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях