Лайм

Слава з "НеАнгелів" відповіла на чутки про роман з Павлом Вишняковим

Знаменитості засвітилися разом на Балі

Солістка українського гурту "НеАнгели" Слава Камінська свої зимові канікули провела на Балі. На відпочинку співачка засвітилася з актором Павлом Вишняковим, після чого в мережі заговорили про можливий роман знаменитостей. Через деякий час артистка вирішила прокоментувати ці чутки.

Так, в програмі "Світське життя" Слава зізналася, що у них з Павлом немає романтичних стосунків, а на острові вони зустрілися зовсім випадково.

"Я не знала, що Паша там відпочиває. Ми поїхали в ліс мавп, тому що мої діти дуже хотіли їх побачити. Павлу випала така можливість тягати на шиї моїх дітей. Лисий нянь", - поділилася Камінська.

На Балі Слава також перетнулася зі своїм близьким другом і "великою любов'ю" Артемом Івановим - співаком і автором багатьох пісень Камінської. Співачка зізналася, що музикант заміняв їй психолога в найважчі і сумні хвилини.

  • Слава Камінська розлучилася з чоловіком в липні 2019 року. Про розставання пари ходило багато чуток, але пізніше пластичний хірург Едгар Камінський вирішив розповісти, що стало причиною розлучення зі співачкою.
  • Едгар Камінський після розлучення зі Славою з "НеАнгелів" закрутив новий роман. Обраницею пластичного хірурга стала Ольга Богата - співвласниця і арт-директор бренду Jean Gritsfeldt. Спочатку закохані не афішували свої стосунки, але потім вирішили у всьому зізнатися.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях