Лайм

Найкращий спогад: дружина Джастіна Бібера показала нові фото з весілля зі співаком

Через 4 місяці після торжества Хейлі поділилася новими кадрами

25-річний канадський співак Джастін Бібер і 23-річна модель Хейлі Болдуін зіграли весілля у вересні минулого року. Через чотири місяці після торжества дружина музиканта поділилася з шанувальниками новими знімками з церемонії.

Чорно-білі фото Хейлі опублікувала на особистій сторінці в Instagram. "Отримали ще кілька фотографій від нашого фотографа. Кращий спогад", - написала модель.

На знімках Хейлі позує в обіймах коханого чоловіка, а також демонструє свою розкішну мереживну сукню з довгим шлейфом і відкритою спиною.

Шанувальники пари прийшли в захват від знімків, за добу публікація зібрала більше 2 мільйонів лайків і безліч захоплених коментарів.

Нагадаємо, Джастін Бібер і Хейлі Болдуін почали зустрічатися ще в 2015 році. Що правда, тоді знаменитості були разом лише до 2016 року. Майже два роки по тому вони відновили стосунки. У 2018 році закохані таємно одружилися, а розкішне весілля вже зіграли у вересні 2019-го.

  • Дружина Джастіна Бібера Хейлі розповіла про рідкісну хворобу. За її словами, вона народилася з ектродактіліею - генетичною мутацією, яка проявляється недорозвиненням кінцівок.
  • Зізнання Хейлі Бібер послідувало за несподіваним одкровенням її чоловіка, Джастіна Бібера. Виявляється, співак страждає від хвороби Лайма, через яку постраждала його шкіра, мозок і загальний стан здоров'я.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях