Лайм

Гірше, ніж будь-коли: Біллі Айлиш розповіла, як тролінг в соцмережах псує їй життя

Через горе-жартівників в Instagram співачка вирішила не читати коментарів фанатів та друзів

Біллі Айліш перестала читати Instagram через троллінг, який тільки посилився після її перемоги на "Греммі-2020". В інтерв'ю BBC 18-річна співачка зізналася, що ненависті до неї в соціальних мережах зараз більше, ніж будь-коли.

"Це руйнувало моє життя, - заявила Біллі перед своїм виступом на BRIT Awards в Лондоні, де вперше виконала тему з Джеймса Бонда "No Time To Die". - Я зупинилася кілька днів назад. Буквально два дні тому. Я повністю перестала читати коментарі. Зараз стало набагато гірше, ніж будь-коли. Це дивно: чим крутіше ти робиш, тим більше людей ненавидять тебе. Це божевілля".

Фото: @billieeilish в Instagram

Айліш вважає, що люди не припиняють знущатися над нею, тому що їхні жарти веселять інших.

"Це група тролів. І проблема в тому, що це дійсно кумедно. Ось чому ніхто не зупиняється, тому що це смішно, - сказала співачка. - Говори що завгодно заради жарту, щоб змусити когось сміятися. Я пережила це, коли дорослішала. Я говорила речі, над якими, як я думала, люди будуть сміятися, а потім зрозуміла, що це було погано".

Представивши саундтрек до фільму "007: Не час помирати", Біллі Айліш сказала залу: "Останнім часом я відчувала, що мене дуже ненавидять. І коли я була на сцені і побачила, що ви, хлопці, мені посміхаєтеся, мені захотілося плакати. І я хочу плакати прямо зараз, тому спасибі".

  • Це не перший випадок, коли Біллі говорить про небезпеку соціальних мереж. Раніше вона просила фанатів перестати прикидатися нею в громадських місцях, таких як торгові центри і міські вулиці.
  • Джастін Бібер боїться, що Біллі Айліш повторить його помилки, тому зголосився захищати співачку. Він щиро переймається, що рання слава штовхне 18-річну зірку на шлях саморуйнування.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях