Лайм

Український ведучий вирішив обвінчатися з дружиною через два роки шлюбу

За цей час у подружжя народилося двоє дітей

Український ведучий і коментатор Євробачення Тимур Мірошниченко прийняв рішення обвінчатися зі своєю дружиною Інною. Протягом двох років пара перевіряла свої стосунки і ось нарешті зважилася закріпити свій союз і перед Богом.

Про це телеведучий розповів каналу "Україна". За словами Тимура, обряд вінчання пройде після Великодня, яке в 2020 році відзначатиметься 19 квітня.

Фото: instagram.com/timur.miroshnychenko

"Ми вирішили, що в цьому році обвінчаємося. Більш того, до нас пообіцяли приєднатися мої батьки, тому що вони не вінчані, Інніни батьки. Тобто у нас буде величезне сімейне вінчання, але вже після Пасхи", - поділився Мірошниченко.

Нагадаємо, що Тимур Мірошниченко та його обраниця Інна Рудник одружилися в січні 2018 року. У червні того ж року у подружжя народилася дочка, яку вони назвали Миєю. А 19 січня 2020-го на світ з'явилася друга дитина пари - син Марко.

Фото: instagram.com/timur.miroshnychenko

  • Українська співачка Наталка Карпа та герой АТО Євген Терехов хрестили свою маленьку дочку Злату, яка з'явилася на світ в грудні минулого року. Хрещеним батьком дівчинки став лідер гурту "Антитіла" та батько двох синів Тарас Тополя.
  • Український комік Юрій Ткач і суддя шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар стали кумами. Знаменитості хрестили дочку зіркового психолога Наталії Холоденко - Вів'єн.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях