Лайм

Жодного разу не закохувалася: Jerry Heil розповіла про особисте життя і чому не складається з хлопцями

Співачка дала дуже відверте інтерв'ю

Фіналістка Нацвідбору на Євробачення-2020 співачка Jerry Heil (Яна Шамаева) зізналася, що за 24 роки у неї жодного разу не було серйозних стосунків та інтимної близькості.

Про це виконавиця відверто розповіла в YouTube-проекті Маші Єфросиніної "Іспит". Так, відповідаючи на питання про особисте життя Яна зізналася, що не вміє приймати увагу чоловіків, а останні стосунки у неї були три роки тому і тривали всього місяць-два (відео дивіться на сторінці нижче).

Фото: instagram.com/thejerryheil

"Я до сих пір не вмію приймати чоловічу увагу, - зізналася співачка. - Я закриваюсь, не можу відчути себе сексі. Я розумію, що у мене до цих пір не було кохання, ні разу не закохувалася".

За словами Яни, через це вона відвідує гештальт-терапевта.

"У мами з татом складні стосунки. І вона теж не вміє приймати від нього увагу. Я спостерігаю зараз: він їй каже "Я тебе кохаю", а у мами реакція "Та йди ти", навіть якщо жартівливо. У мене не склалася модель того, що таке гарні стосунки, як це дарувати свою любов. Іноді здається, що я зламана", - сказала співачка зі сльозами на очах.

Фото: instagram.com/thejerryheil

"Я відчуваю, що мені вже хочеться комусь подарувати це тепло. У той же час, коли я відчуваю до себе симпатію, я починаю віддалятися, навіть якщо ця людина мені подобався", - зізналася Яна.

Дівчина також розповіла, що у неї ніколи не було близькості з чоловіком, оскільки вона не бачить в цьому сенсу, якщо стосунки не триватимуть.

"Якраз на цьому моменті, коли я розуміла, що зараз це станеться, я лякалася. І ще просто не було відчуття, що це саме та людина, з якою би хотілося. Якщо ти не відчуваєш з людиною майбутнього, то який тоді сенс", - вважає співачка.

  • Раніше Jerry Heil показала витончену фігуру в нижній білизні, але зробила це не заради компліментів, а щоб обговорити питання самооцінки, нездорового харчування та роботи над собою.
  • Також співачка зізналася, що ставала жертвою знущань серед однокласників. Jerry Heil дала пораду підліткам, які зіткнулися з буллінгом в школі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях