Лайм

Учасниця "Топ-моделі по-українськи" набила близько 20 тату і розповіла про дивну реакції на її тіло

Часом Маші Шевченко задають доволі дивні питання

Модель Маша Шевченко - одна з найбільш татуйованих учасниць шоу "Топ-модель по-українськи" Нового каналу. Сьогодні на тілі дівчини можна нарахувати близько 20 тату, при цьому деякі вона вирішила зробити на обличчі.

На своєму прикладі дівчина доводить, що стати успішною моделлю можна, незважаючи на те, якими малюнками прикрашено твоє тіло. Нещодавно саме Маша Шевченко взяла участь в останньому показі французького дизайнера Жана-Поля Готьє в Парижі. При цьому в Україні тату все одно ще стають причиною курйозних ситуацій. Про одну з них модель розповіла в інтерв'ю проекту "предметка".

Фото: instagram.com/maria_shevchenkko

"Під час Українського тижня моди візажисти на бекстейджі задавали мені курйозні питання з приводу татуювань. Мені казали: "У тебе стільки татуювань, ти їх, напевно, під якийсь показ набила? Тобі, напевно, щось пообіцяли за це?" - згадала дівчина. - Я взагалі ніколи в своєму житті ще такого не чула!"

До таких питань Шевченко ставиться абсолютно спокійно. При цьому рекомендує людям прийняти той факт, що тату - це нормальне явище.

"Ставити такі питання, як мінімум, непрофесійно. Я ж могла виявитися вразливою і дуже образитися на таку фразу", - додала модель.

Фото: instagram.com/maria_shevchenkko

Тату Шевченко часто обговорюють і її фоловери в Інстаграм. Що правда, виключно в позитивному ключі. Як зазначають підписники моделі, малюнки на тілі - дуже стильна відмінна риса.

  • Раніше Маша Шевченко розповіла, як заробила на показі Жана-Поля Готьє понад 100 тисяч гривень, але повернулася додому ні з чим. Такі реалії сучасного Парижа.
  • Нагадаємо, Жан-Поль Готьє вирішив піти на пенсію після 50 років успішної кар'єри. 67-річний кутюр'є влаштував феєричне шоу, в якому брали участь знаменитості, супермоделі, танцюристи та акробати.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.