Лайм

Моє щастя: Влад Яма показав забавне фото з 4-річним сином

Хореограф опублікував рідкісний кадр з Леоном

Повернувшись з відпустки зірковий хореограф Влад Яма продовжує радувати шанувальників яскравими знімками з Майамі. Днями танцюрист показав, як ніжився з дружиною на пляжі, а зараз поділився фотографією з сином.

Суддя "Танців з зірками" опублікував в своєму Instagram фото, на якому позує з 4-річним Леоном. Хлопчик виліз татові на плечі і тягнеться до червоної Ferrari, тієї самої, яку Влад орендував для Ліліани, щоб виконати її мрію. "Моє щастя", - коротко підписав знімок танцюрист.

Фото: instagram.com/vladyama_official

Фоловери Ями розсипалися в компліментах, називаючи хореографа ідеальним татом, а його родину - зразковою. "Ваша сім'я надихає", "Класні такі", "Яка щаслива сім'я", "Круто", "Банда", - пишуть фанати під постом Влада.

  • Влад Яма рідко показує свого сина. А якщо і публікує фото хлопчика, то завжди обличчя закриває смайликами. Але в день народження первістка хореограф вирішив зробити виняток, і опублікував знімок , на якому можна розгледіти обличчя 4-річного Леона.
  • Також танцюрист розповів, що зустрів Ліліану в нічному клубі, але відразу підійти не наважився. За словами Влада, знайомство відбулося через два тижні в тому ж закладі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Влад Яма

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях