Лайм

Наречений Дженніфер Лопес переодягнувся в її сукню для кумедного відео

Пара взяла участь в популярному челенджі #Flip the Switch

Дженніфер Лопес і Алекс Родрігес помінялися одягом, знявши ролик для популярного в соцмережах челенджу Flip the Switch.

Челендж - своєрідне змагання, в якому користувачі повинні виконати завдання і викласти результат в мережу. Згідно з правилами Flip the Switch, двоє людей під пісню Дрейка Nonstop міняються місцями, стоячи перед дзеркалом. 50-річна Лопес і її 44-річний наречений впоралися з цим на ура: в Istagram і TikTok Родрігеса ролик переглянули понад 6 млн разів.

Фото: @arod в Instagram

На початку відео Родрігес в сорочці, піджаку і сонячних окулярах стоїть перед дзеркалом і знімає, як Лопес в обтягуючій білій сукні з відкритою спиною танцює спокусливий танець. Через кілька секунд пара міняється місцями, і м'язистий бейсболіст намагається повторити пластичні рухи своєї нареченої.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Alex Rodriguez (@arod)

Пізніше Алекс Родрігес опублікував в Instagram зворушливе відео, яким відзначив річницю заручин з Дженніфер. "Рік тому на пляжі на Багамах... Я нервував сильніше, ніж за всю мою спортивну кар'єру, я опустився на одне коліно і задав тобі питання... ти сказала "так", - написав щасливий наречений. - Дженніфер, кожна мить з тобою - це благословення. Ти мій найкращий друг, моє натхнення, дивовижна мама і зразок для наслідування для всіх. Мені так пощастило бути з тобою. Дякую, що зробила моє життя кращим".

Фото: @arod в Instagram

  • Раніше Дженніфер Лопес розповіла, чому відкладає весілля з нареченим Алексом Родрігесом. Весілля з 44-річним бейсболістом буде для співачки четвертим.
  • Дочка Дженніфер Лопес заспівала з мамою на головній спортивній події року. Дівчинка приєдналася до Джей Ло і Шакіри на сцені Супербоула-2020 і привела тисячі глядачів в захват.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях