Лайм

Принц Гаррі і Меган Маркл в смарагдовій сукні завершили свою королівську кар'єру: фото

Герцог і герцогиня Сассекські йдуть у відставку 31 березня

Принц Гаррі і Меган Маркл провели останній офіційний захід в якості старших членів королівської родини. На щорічній службі у Вестмінстерському абатстві з нагоди Дня Співдружності націй герцог і герцогиня приєдналися до королеви Єлизавети, принца Чарльза, принца Вільяма і Кейт Міддлтон.

Фото: Getty Images

Свій останній королівський вихід Меган зробила особливо яскравим, обравши смарагдову сукню-накидку Emilia Wickstead, капелюшок William Chambers, бежеві туфлі Aquazzura і сережки з діамантами Birks Snowflake за $ 12 тис.

Фото: Getty Images

Фото: Getty Images

Королівська родина зібралася в повному складі вперше за чотири місяці, пише People. Гаррі і Меган повернулися до Великобританії минулого тижня, щоб провести останній раунд королівських візитів перед відставкою 31 березня. Джерела видання повідомляють, що возз'єднання після тривалої розлуки добре вплинуло на стосунки Гаррі з братом Вільямом.

"Зараз вони йдуть різними шляхами, це просто реальність ситуації, - сказав один з друзів сім'ї. - Вони обидва раді, що все скінчено".

З чуток, "похолодання" між братами настало у 2017 році, коли Вільям попередив Гаррі про занадто швидкий розвиток стосунків з Меган. Це змусило Гаррі розсердитися, але тепер, коли сім'я почала нове життя і переїхала до Канади, є сподівання, що сини принцеси Діани знову стануть близькими. Джерело в палаці повідомило People, за останні тижні брати говорили більше.

  • Раніше Девід Бекхем заступився за рішення принца Гаррі почати нове життя далеко від Букінгемського палацу. Батько чотирьох дітей цілком підтримав бажання друга захистити дружину і сина від атак жовтої преси.
  • Після відмови від королівських повноважень принц Гаррі не хоче використовувати титул. На офіційній зустрічі він попросив називати його "просто Гаррі".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях