Лайм

Російські пранкери розіграли принца Гаррі, прикинувшись Гретою Тунберг

Гаррі повівся на вудку жартівників і розповів про розрив з королівською родиною

Російські пранкери Володимир Кузнєцов та Олексій Столяров оприлюднили на YouTube запис телефонної розмови з принцом Гаррі. Щоб вивідати у нього подробиці про скандали в королівській родині, вони прикинулися активісткою Гретою Тунберг і її батьком, пише Page Six.

Фото: @sussexroyal в Instagram

Гаррі запитали про "Мегзіт" і скандальний зв'язой з його дядьком (принцом Ендрю) з засудженим секс-злочинцем Джеффрі Епштейном.

"Це рішення, звичайно, було непростим, але це було правильне рішення для нашої сім'ї, правильне рішення захистити мого сина, - сказав Гаррі про розрив з королівською родиною. - І я думаю, що в усьому світі до біса багато людей, які можуть поважати нас [з Меган] за те, що ми ставимо нашу сім'ю на перше місце".

Також Гаррі заперечує, що королева Єлизавета позбавила їх з Меган королівських титулів. "Ні, ні, знову ж таки, ви не повинні вірити тому, що читаєте. Ніхто не позбавив нас наших титулів", - сказав він.

Коли пранкери спробували дізнатися про зв'язки принца Ендрю з покійним мільйонером Джеффрі Епштейном, він відповів, що "дуже мало може сказати з цього приводу". "Все, що він робив або не робив, повністю відокремлене від мене і моєї дружини. Ми зосереджені на спільноті. І тому ми повністю відокремлені від більшості моєї родини", - запевнив він.

Кузнєцов і Столяров вже багато разів потрапляли в заголовки ЗМІ за те, що обманюють відомих людей, прикидаючись іншими знаменитостями. У числі їх жертв - Елтон Джон і президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган.

  • Раніше Девід Бекхем заступився за рішення принца Гаррі почати нове життя далеко від Букінгемського палацу. Батько чотирьох дітей цілком підтримав бажання друга захистити дружину і сина від атак жовтої преси.
  • Після відмови від королівських повноважень принц Гаррі не хоче використовувати титул. На офіційній зустрічі він попросив називати його "просто Гаррі".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях