Лайм

Ліндеманн знайшов, як заробити на галасі навколо коронавіруса - не оригінально, та фани у захваті

На концерті в Москві музикант презентує унікальний мерч

Фронтмен Rammstein Тілль Ліндеманн завжди відрізнявся креативністю і умінням підкупити фанів черговою брендованою дрібничкою. Так, приїхавши до Москви з концертом сольного проекту Lindemann, музикант придумав, як заробити на галасі навколо коронавіруса.

Торгова марка музиканта Doctor Dick, під якою виходить його фірмова горілка та інший мерч, запропонував шанувальникам брендовані медичні маски. На них слоган, з яким Ліндеманн на початку березня заявився у Києві - "До біса коронавірус".

Фото: reddit.com/r/Lindemann

В особистих Інстаграм-сторіз музикант розповів, що ексклюзивні маски доступні лише на концертах у Москві, які відбудуться 15 березня.

Фото нового мерча вже облетіли Reddit і змусили шанувальників Ліндеманна заздрити. І це не кажучи вже про те, що в столиці Росії 15 березня музикант виступить двічі за день. Так Lindemann і організатори шоу вирішили обійти новий указ мера Москви Сергія Собяніна про скасування масових заходів через коронавірус.

"Ну вони знущаються. А як дістати таку маску, якщо ти не з Москви?", "Мені терміново потрібна така маска", "Два концерти за день, маски, що ще він придумає для Москви?" - нарікають в коментарях фани.

Ціна масок від Doctor Dick не уточнюється. Про це пізніше напевно розкажуть відвідувачі московських концертів.

  • У Києві Тілль Ліндеманн і його однойменний сольний проект виступили 6 березня. Цей концерт активно обговорюється дотепер, адже візит співака до столиці запам'ятався не тільки свіжими хітами, але й яскравим шоу з метанням тортів та риби у глядачів.
  • Незабаром після концерту музикант вирушив на екскурсію до Чорнобильської зону відчуження, де безстрашно проїхався на одній з каруселей в центрі Прип'яті.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях