Лайм

Little Big показали трек для Євробачення: тепер танцюрист з їхнього кліпу - новий герой соцмереж

Представники Росії презентували конкурсну пісню

Російський гурт Little Big презентував пісню, з якою представить РФ на Євробаченні-2020. Трек, з яким епатажний колектив вирушить в Роттердам, називається Uno.

Разом з піснею вийшов і кліп, знятий в ретро-стилі. Ролик був викладений на YouTube-каналі Eurovision Song Contest ввечері 12 березня і на момент написання замітки зібрав більше мільйона переглядів. Особливо глядачів вразив запальний товстун в блакитному костюмі - без нього радять гурту навіть не їхати на конкурс.

У кліпі Little Big повторюють прості рухи, періодично камера переводить фокус з гурту на танцюриста. А після того, як пісня закінчується, харизматичний товстун залишається один в порожньому залі і ледь не збиває стійки мікрофонів.

Гурт Little Big зібрали в 2013 році в Санкт-Петербурзі. Самі музиканти називають себе сатиричною арт-колаборацією, яка одночасно робить акцент на музиці і перформансі. Найчастіше в своїх піснях і кліпах Little Big з гумором обіграє різні стереотипи про росіян, завдяки чому ролики швидко стають вірусними і набирають десятки мільйонів переглядів.

  • Нагадаємо, Україну в Нідерландах представить гурт Go-A, який здобув перемогу в фіналі Національного відбору на Євробачення-2020 з піснею "Соловей" .
  • Go-A провела свою першу прес-конференцію після перемоги в Нацвідборі. Музиканти відповіли на розпитування журналістів, а також підписали контракт з громадським мовником.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях