Лайм

Леді Гага і Дуейн Джонсон, Шварценеггер, його ослик і конячка закликали фанів дотримуватися карантину

Щоб зупинити поширення коронавірусу COVID-10, країни світу одна за одною обмежують суспільне життя. Уряди припиняють міжнародне авіасполучення, забороняють масові зібрання і закривають розважальні установи, а знаменитості через соціальні мережі закликають людей залишатися вдома. Ось, що думаю про карантин зірки кіно, музики та спорту.

Леді Гага: "Не тусуйтесь зі старими"

"Я розмовляла з деякими лікарями і вченими. Зараз це непросто для всіх, але найбільш добре і корисне, що ми можемо зробити, - це самоізолюватись, а не тусуватися з людьми старше 65 років і у великих групах, - написала співачка. - Хотіла б я бачити своїх батьків і бабусь прямо зараз, але набагато безпечніше цього не робити, щоб не заразити їх. Я зависаю вдома зі своїми собаками. Я люблю тебе, світ, ми всі це переживемо".

Фото: @ladygaga в Instagram

Арнольд Шварценеггер, його поні Лулу і ослик Віскі: "Ігноруйте ідіотів"

"Залишайтеся вдома якомога довше. Слухайте експертів, ігноруйте ідіотів. Ми пройдемо через це разом, - пообіцяв зірка "Термінатора". - Важливо залишатися вдома... особливо тим, кому 72 роки. Тому ми залишаємося вдома і їмо тут, вірно? Ми не виходимо на вулицю, ми не ходимо в ресторани, ми тут більше нічого такого не робимо. Ми просто їмо. Ми разом добре проводимо час. Набагато веселіше, ніж виходити на вулицю. Немає більше ресторанів, забудьте все це. Громадські зібрання, ресторани, всі ці спортзали - за вікном. Ми залишаємося вдома!"

Фото: @schwarzenegger в Instagram

Дуейн Джонсон: "В першу чергу - сім'я, робота - потім"

"Треба захищати наших дітей, близьких і людей похилого віку, - вважає "Скеля". - Ми продовжимо уважно стежити за ситуацією і оцінювати її, щоб приймати кращі рішення, перш за все, для наших родин, а потім і для наших підприємств. Ми - стійка нація, яка в кінець кінцем завжди працює разом, щоб подолати будь-які труднощі, що стоять перед нами. Наша країна виконає свою роботу, як і весь інший світ. Всі, будь ласка, будьте здорові, пильні, в безпеці і давайте захищати одне одного" .

Фото: @therock в Instagram

Джастін Бібер: "Не поширюйте хворобу"

"Ви можете мати це і не знати про це... Не поширюйте хворобу. Залишайтеся вдома так довго, як тільки можете. Не збирайтеся групами. Не ходіть в бари, в клуби, в ресторани. Часто мийте свої руки, - попросив 25-річний співак. - Тримайтеся на відстані двох метрів один від одного. Самоізолюється, якщо відчуваєте себе хворими. Це стосується не тільки вас, але і нас. Всіх нас. Люблю вас, друзі. Але якщо ви дбаєте про своїх батьків, бабусю з дідусем або про інших людей, яким можете нашкодити, будь ласка, будьте обережні. Дякую".

Фото: @justinbieber в Instagram

Девід Бекхем: "Слухайте поради експертів"

"У такі часи нам нагадують про речі, які дійсно важливі в житті. Наше здоров'я, наші близькі і турбота про тих, хто в наших громадах потребує підтримки. В ці моменти спорт відходить на другий план. Ми всі повинні прислухатися до порад експертів і чинити правильно. Будьте в безпеці і бережіть себе і свої родини", - написав футболіст і батько чотирьох дітей.

Фото: @davidbeckham в Instagram

Кріштіану Роналду: "Захищайте людські життя"

"Я говорю з вами не як футболіст, а як син, батько, чоловік, якого хвилюють останні події, що впливають на світ, - написав португальська бомбардир. - Захист людського життя має бути вище будь-яких інших інтересів. Дуже важливо прислухатися до порад ВООЗ і уряду, щоб подолати цю ситуацію. Мої думки з тими, хто втратив близьких людей, моя солідарність з тими, хто бореться з вірусом, як мій товариш по команді Даніеле Ругані, і моя постійна підтримка з чудовими фахівцями в галузі охорони здоров'я, які ризикують своїм життям, щоб допомогти врятувати інших".

Фото: @cristiano в Instagram

Ліонель Мессі: "Побудьте з близькими"

"Це складні дні для всіх. Здоров'я завжди має бути на першому місці. Це винятковий момент, і ви повинні слідувати вказівкам як організацій охорони здоров'я, так і державних органів. Тільки так ми можемо ефективно боротися з цим, - написав аргентинський нападник. - Це час, щоб бути відповідальними і залишатися вдома. Також він ідеально підходить, щоб побути разом з близькими. Обіймаю і сподіваюся, що ми зможемо виправити цю ситуацію якомога швидше".

Фото: @leomessi в Instagram

Аріана Гранде: "Не будьте егоїстами"

"Я продовжую чути дивовижну кількість людей, які роблять такі заяви, як: "Це не має великого значення / У нас все буде добре / Нам все ще потрібно займатися повсякденним життям". Це дійсно вражає мене, - висловилася співачка в Twitter. - Я розумію, якщо ви так себе відчували кілька тижнів тому, але, будь ласка, прочитайте про те, що відбувається, не закривайте очі. Неймовірно небезпечно і егоїстично сприймати цю ситуацію з легкістю: "У нас все буде добре, тому що ми молоді", піддаючи людей, які не молоді і / або здорові, великій небезпеці. Ви звучите безглуздо і привілейовано, і вам потрібно більше дбати про інших".

Фото: @arianagrande в Instagram

  • Раніше українські знаменитості знялися в ролику МОЗ про протистояння коронавірусу. Зірки своїм прикладом закликають дотримуватися простих правил, які допомагають зменшити ризики інфікування.
  • На новину про карантин в Україні відреагували деякі українські знаменитості. Джамала закликала співгромадян не панікувати через епідемію, а співак Віталій Козловський закупився гречкою.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях