Лайм

Українська співачка розповіла про тест на коронавірус і його результаті

Санта Дімопулос повернулася з Франції і вирішила перевіритися

Екс-солістка гурту "ВІА Гра" Санта Дімопулос стурбувала фанів тим, що пройшла тест на коронавірус. Співачка опублікувала в Instagram-Stories фото з результатом аналізу. На щастя, діагностика не показала у її існування COVID-19, проте стривожені шанувальники закидали свого кумира питаннями.

Тоді Санта вирішила записати відеозвернення, в якому пояснила, чому вирішила перевіритися. За словами артистки, таким чином вона просто перестрахувалася.

Фото: instagram.com/santadimopulos

"Ніяких симптомів захворювання у мене немає, є тільки нежить, але це не про це. Я нещодавно дізналася, що в Куршевелі (гірськолижний курорт Франції, - Ред.), звідки ми повернулися, був спалах коронавирусу. І оскільки у мене двоє маленьких дітей, я вирішила не ризикувати і поїхати здати аналіз", - розповіла Санта.

Фото: instagram.com/santadimopulos

Тест співачка здавала в Олександрівській лікарні Києва. "У них повний завал, і у всіх аналізів вони не беруть, - каже Дімопулос. - Тому що аналізів мало, а охочих багато. Беруть тільки у тих, у кого є якісь симптоми захворювання і у тих, хто повернувся з країн, де є осередок захворювання".

"Слава Богу у мене негативний тест, - підсумувала співачка. - Я бажаю всім здоров'я і терпіння".

Фото: instagram.com/santadimopulos

  • Після поїздки в Італію лідер українського рок-гурту "Друга Ріка" Валерій Харчишин був госпіталізований з підозрою на коронавірус. Музикант здав два тести на COVID-19, а результатами поділився на своїй сторінці в Facebook.
  • Герой реаліті-шоу "Холостяк-9" Микита Добринін і переможниця проекту, а тепер уже і його наречена, Даша Квіткова насилу повернулися в Україну з США, а тепер перебувають на самоізоляції.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях