Лайм

Арнольд Шварценеггер показав, як відпочиває в карантині, і тепер його називають багатим лицеміром

Актор вирішив роздавати поради, сидячи в джакузі з сигарою

Арнольд Шварценеггер закликав фанатів самоізолюватись під час епідемії коронавірусу, але замість подяки отримав багато негативних коментарів. Справа в тому, що на відео 72-річний актор роздає поради, покурюючи сигару в гарячій ванні у дворі розкішного маєтку.

"Я вдома, приймаю джакузі, курю сигару, - сказав колишній губернатор Каліфорнії. - Тільки-но закінчив велосипедну прогулянку і трохи потренувався, просто продовжую сидіти вдома, далеко від натовпу. Кажу це, бо бачив безліч фото і відео, на яких люди по всьому світу сидять в кафе, проводять час в людних місцях. Це нерозумно, тому що так ви можете підхопити вірус. Так ви і заражаєтеся, через контакт з іншими людьми. Тому тримайтеся подалі від натовпу, не ходіть в ресторани і кафе, вирушайте додому. Так ми зможемо вирішити цю проблему".

У Instagram багато хто відзначив, що голлівудська зірка має досить розмите уявлення про те, як живуть прості люди, а дотримуватися карантину в розкішному будинку набагато простіше і приємніше, ніж в "квартирах розміром з взуттєву коробку":

"Ну і справи, спасибі багатому хлопцю у власному джакузі, у власному особняку, на тисячах квадратних метрів власної землі. Дякую за твою пораду".

"Ви сидите в джакузі, в той час як решта світу бореться за туалетний папір і хліб. Для людей це не відпустка".

"Багатьом людям доводиться працювати, щоб прогодувати свої родини і зберегти дах над головою. Я продовжу виходити, поки не буду змушений зупинитися".

"Набридло, що ці дупи шлють повідомлення, не виходячи зі спа-салонів, з мільйонами в банках, коли дуже багато хто з нас не знають, чи наступить завтра останній робочий день і чи втратимо ми все, що маємо".

Деякі користувачі також звинуватили Шварценеггера в лицемірстві за те, що він дає поради про профілактику респіраторних захворювань під час куріння.

  • Олександр Педан закликав українців займатися спортом, сидячи на карантині. Ведучий поділився комплексом щоденних вправ, які допоможуть тримати себе в формі.
  • Світ божеволіє через коронавірус, і новим трендом стали тематичні тату. Зібрали добірку найяскравіших і найбожевільніших коронавірусних татуювань.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях