Лайм

Леся Нікітюк розповіла, як проходить її карантин. Спойлер: не дуже - ведуча готує і миє підлогу

Телеведуча втекла до рідного Хмельницького

Ведуча Нового каналу Леся Нікітюк на час карантину поїхала до рідного Хмельницького. Знаменитість не сумує і ділиться з публікою позитивним настроєм. Головна порада телезірки - запастися смаколиками, адже вони забезпечують відмінний настрій, а зараз він необхідний, як ніколи.

"У нас три ящики фруктів, запас продуктів, з яких можна готувати багато смачненького, наприклад, десерт "Тирамісу", десерт із манго та чіа, пиріжки з капустою, – каже Леся. – А ще ми смажимо бургери просто біля будинку. Дружно дивимося фільми, читаємо книжки. Мама от зараз нарізає вінегрет. Сьогодні мені прийшла поштою система караоке, і тепер ми будемо співати на балконі, як італійці!".

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Крім того домашня ізоляція допомогла телеведучій уникнути зайвих витрат.

"Я як подумаю, скільки грошей я заощадила на цьому карантині, – зізналася Леся Новому каналу. – Вчора самі з татом помили машину – це вже щонайменше 500 грн залишилися в гаманці. А ще я так вимила підлогу вдома, що жоден сервіс із прибирання не впорається".

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

  • Раніше ведучі Нового каналу запустили флешмоб #ЗалішайсяВдома і закликали українців не залишати будинки без крайньої необхідності. Тепер Сергій Притула, який постійно зайнятий на зйомках, нарешті може насолодитися спілкуванням з дружиною і дітьми. І навіть приготувати їм обід.
  • 11 березня Кабінет міністрів України прийняв рішення про введення по всій країні режиму карантину через загрозу поширення коронавируса.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях