Лайм

Ми - приклад для наших дітей: Олена Зеленська та українські зірки звернулися до мам через коронавірус

Відомі мами закликають: карантин - це не канікули!

Олена Зеленська та інші відомі мами взяли участь соціальному ролику для Міністерства охорони здоров'я України, в якому розповіли про прості правила профілактики коронавірусу. Вони також закликали українок, роз'яснити своїм дітям різницю між карантином і канікулами.

Ролик з'явився на офіційній сторінці першої леді в Instagram. "Наші діти на карантині, зараз не час бути байдужими і ризикувати найціннішим. Мама - це приклад. Покажіть дітям, як правильно мити руки - ретельно з милом", - порадила Зеленська.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Про пандемію коронавірусу Вже много сказано й написано. Я лишь повторю: карантин - Це не канікули та не відпустка. Дотримуйтесь рекомендацій лікарів и правил карантинного режиму, піклуйтеся про рідних та близьким, зберігайте спокій и пам'ятайте, что ми - приклад для наших дітей. Нам неодмінно вдасть подолати це випробування. Здоров'я нам усім! Бережімо себе та тих, хто поруч! Все буде добре! # залішайсявдома # всебудедобре

Публікація від Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Зіркові мами також радять показати дітям, як правильно чхати, а також рекомендують дотримуватися режиму. Знаменитості також нагадують, що карантин - це не канікули.

"Діти повинні вчитися далі. Просто зробити вдома кращу школу в світі. Де можна, наприклад, гладити кота, коли робиш уроки, а на перерві подивитися мультфільм", - зазначила Катя Осадча.

  • Українські знаменитості дотримуються карантину, який ввели по всій країні через загрозу поширення коронавирусу. Зіркове подружжя Катя Осадча та Юрій Горбунов проводять цей час з користю, приділяючи увагу своєму синові.
  • А ведучі Нового каналу запустили флешмоб #ЗалішайсяВдома і закликали українців не залишати оселі без крайньої необхідності. Тепер Сергій Притула, який постійно зайнятий на зйомках, нарешті може насолодитися спілкуванням з дружиною і дітьми. І навіть приготувати їм обід.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях