Лайм

Том Хенкс з дружиною повернулися в США після лікування коронавирусу - пара виглядає дуже щасливою

Тепер подружжю доведеться пройти карантин і у себе вдома

Актор Том Хенкс і його дружина Ріта Вілсон повернулися в Лос-Анджелес (США) після того, як більше двох тижнів провели на карантині в Австралії через зараження коронавірусом.

Подружжя помітили по дорозі з аеропорту додому, коли вони їхали в автомобілі. Вони про щось зі сміхом перешіптувалися і виглядали дуже щасливими, пише TMZ. Тепер Тому і Риті доведеться пройти карантин і у себе вдома.

Нагадаємо, що 63-річні Том Хенкс і Ріта Вілсон заразилися коронавірусом в Австралії, куди приїхали заради зйомок біографічного фільму "Елвіс" База Лурмана. Хенкс грає менеджера Преслі, полковника Тома Паркера.

Подружжя були ізольовані в австралійській лікарні. Через 5 днів після оголошення про діагностику коронавирусу Том Хенкс і Ріта Вілсон покинули клініку і продовжили свій строгий карантин в орендованому будинку в Австралії.

  • Ще більше знаменитостей розповідають про позитивні тести на Covid-19. Нещодавно діагноз коронавируса підтвердився у акторів "Ігри престолів" і "Месників".
  • Коронавірус також підхопив герой другого сезону романтичного реаліті "Холостяк" телеканалу СТБ Френсіс Метью. Нащадок царської династії Романових уже більше тижня бореться із захворюванням.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях