Лайм

Всі нажахані через королеву: у лакея Єлизавети II виявили коронавірус

Хворий співробітник регулярно контактував з 93-річною королевою

Королівський лакей, який близько контактував з 93-річною Єлизаветою II, захворів на коронавірус. Видання The Sun повідомляє, що Covid-19 діагностували у слуги, в обов'язки якого входило вигулювання собак королеви. Інфікованого відправили додому на ізоляцію, швидкі тести на Covid-19 пройшли десятки інших службовців, і хоча їхні результати виявилися негативними, близький контакт хворого з літньою королевою викликав серйозну стурбованість.

"Всі нажахані, не тільки за себе, але через королеву і [її чоловіка] герцога Единбурзького, - сказав королівський інсайдер. - Зараз в повітрі витає почуття страху".

Фото: @theroyalfamily в Instagram

Минулого тижня працівник Букінгемського палацу дав позитивний результат тесту на коронавірус. З тих пір королева переїхала до Віндзорського замку, де залишається в ізоляції з 98-річним чоловіком, принцом Філіпом; в особистих апартаментах за ними доглядає основний персонал резиденції.

Хворий лакей королеви працював у палаці декілька років, але останні півроку був наближений до Єлизавети. Він приносив їй їжу, вручав листи, проводжав гостей і вигулював собак - метисів коргі і такси на ім’я Вулкан і Кенді.

"Приходив лакей, забирав собак, щодня бачився з королевою в рамках своїх обов'язків. Страшно подумати, як близько вони перебували, - додало джерело. - Тепер все стає неймовірно серйозним і лякає. Всі задаються питаннями - хто наступний, що далі? Є відчуття неспокою з приводу того, що може статися, як довго це триватиме, що робити, якщо один з членів королівської родини помре. Країна може перебувати в закритому положенні більшу частину року, тому вони повинні враховувати всі можливі варіанти".

  • 25 березня стало відомо, що на коронавірус захворів 71-річний син королеви, принц Чарльз. На щастя, інфекція протікає у нього без ускладнень.
  • Князь Монако відповів на чутки про те, що він заразив коронавірусом принца Чарльза. Альбер II поспішив зняти з себе відповідальність за поширення Covid-19.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях