Лайм

Зірка "Месників" впорався з коронавірусом, але не може потрапити додому

Незважаючи на астму, Ідріс Ельба впорався з інфекцією без ускладнень

Актор Ідріс Ельба опинився в підвішеному стані після завершення періоду ізоляції в зв'язку з діагностованим раніше коронавірусом. Зірка "Месників" не зміг вилетіти додому в Лондон, і зараз знаходиться в штаті Нью-Мексико разом з дружиною Сабріною, яка заразилася від нього Covid-19.

Фото: @idriselba в Instagram

"У нас обох все в добре, ми все ще без симптомів; закінчили карантинний період, але застрягли в підвішеному стані. Ми не можемо повернутися додому в Лондон, тому просто повинні сидіти на місці, - сказав 47-річний актор на відео, опублікованому в Twitter. - Ми в порядку і дуже вдячні за це. Думаю, що найгірше, ймовірно, вже позаду. Подумки ми просто намагаємося зберігати оптимізм. Я сподіваюся, що ви, друзі, теж не надто хвилюєтеся і не панікуєте. Подивіться на мене, я думав, що обов’язково зіштовхнуся з найгіршими наслідками як астматик, але впорався, і ви теж впораєтеся".

Також Ельба подякував усім медпрацівникам і підбадьорив фанатів, які переживають важкі фінансові часи. "Це буде важкий час для всіх, але намагайтеся не втрачати голову, добре?" - попросив він.

Нагадаємо, що актор оголосив про позитивні результати тесту на коронавірус 16 березня. Діагноз його дружини був оприлюднений через тиждень після того, як вона відмовилася ізолювати себе від Ельби.

  • Раніше Ідріс Ельба відповів на звинувачення в тому, що зіркам платять за брехню про коронавірус. Актора запідозрили, оскільки він пройшов тестування, не маючи симптомів інфекції.
  • Князь Монако видужав від коронавірусу і розповів про його наслідки. Альбер II все ще кашляє, але запевняє, що це нормально.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях