Лайм

Памела Андерсон похвалилася відвертим фото, за яке можуть забанити в соцмережах

52-річна красуня нагадала про статус зірки Playboy

52-річна Памела Андерсон ризикує потрапити під цензуру Instagram через фотографію, на якій позує з чоловіком-моделлю без одягу. Все, що прикриває тіло зірки "Рятувальників Малібу" - тонкий ланцюжок навколо талії. "Любов ніколи не підводить", - написала Андерсон, зібравши понад тисячу захоплених коментарів.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson)

Незабаром після цього вона опублікувала ще одну фотографію, на якій відображені її ноги на кавовому столику. "Перше Селфі", - підписала знімок актриса.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson)

Нещодавно Памела Андерсон розійшлася з 72-річним продюсером Джоном Пітерсом після 12 днів шлюбу. Вона спростувала його слова про те, що він погасив її величезні борги. Втім, зірка підтвердила, що він дав їй 100 тисячі.

"Мені не потрібно, щоб хтось оплачував мої рахунки... У мене є будинок на 10 мільйонів доларів в Малібу, який здається в оренду вже майже два роки і на наступні 3-5 років, по 40 тисяч доларів на місяць. Це більш ніж покриває всі мої рахунки і витрати. У мене є контракти та інша робота", - заявила Пем.

  • Колишній чоловік Памели Андерсон повернувся до нареченої , яку кинув заради 12-денного шлюбу з актрисою. 34-річна обраниця Джона Пітерса разюче схожа на молоду Андерсон
  • Дивіться також на theLime, як Памела Андерсон в купальнику знялась у відвертій фотосесії для чоловічого журналу. Схоже, в свої 52 актриса не збирається прощатися зі статусом секс-символу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях