Лайм

Ми одна одну не любимо: Анна Сєдокова зробила скандальне зізнання про учасниць ВІА Гри

Співачка звинуватила продюсера Костянтина Меладзе в маніпуляціях, які зруйнували стосунки дівчат

Оля Полякова в прямому ефірі в Instagram зіграла в "правду або дію" з колишньою вокалісткою гурту ВІА Гра Анною Сєдоковою, і та озвучила їй свою думку про те, чому дівоче тріо сьогодні втратило колишню популярність. На думку Седокової, після весілля Костянтина Меладзе і Віри Брежнєвої 56-річний продюсер втратив до проекту інтерес.

Фото: instagram.com/ververa/

"Мені здається, у Кості більше не стоїть на всю цю справу. А як тільки починає вставати, йому відразу яєчка затискають і кажуть: "Секундочку! Куди ви дивитеся?". Я думаю, що це саме так, судячи з його сьогоднішнього блаженного виразу обличчя", - сказала Сєдокова.

Також співачка розповіла, що Меладзе постійно провокував між дівчатами конкуренцію, через яку побудувати дружні стосунки було неможливо.

"Костя Меладзе весь час жорстко маніпулював нами не як артистками, а як жінками. Дуже сильна маніпуляція на рівні: "Ну що, хто стане моєю музою сьогодні?". Створювалася така конкуренція, в якій постійно треба було доводити, що ти краще, - зізналася вона. - Ми всі оголосили один одному холодну війну. Ні, ми дуже мило одна з одною спілкуємося, коли доводиться, але по суті не любимо".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Оля Полякова (@polyakovamusic)

Анна Сєдокова разом з Вірою Брежнєвою та Надією Грановською з 2003 по 2004 рік виступала в золотому складі ВІА Гри. Співачка залишила колектив в 2004-му, а Брежнєва - два роки по тому.

  • Світлана Лобода раптом заговорила про поповнення в родині. Співачка не проти народити хлопчика. Можливо, і не одного.
  • Віра Брежнєва емоційно відреагувала на чергові чутки про зраду чоловіка. Останнім часом в мережі обговорюють можливий роман Меладзе з новою блондинкою з "ВІА Гри" - Ерікою Герцег.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях