Лайм

Біллі Айлиш опублікувала в мережі відео про бодішеймінг, в якому вперше показала тіло

Раніше ролик вже наробив чимало шуму під час світового туру співачки

Біллі Айліш опублікувала в YouTube ролик, присвячений проблемі бодішеймінга, який отримав назву "Не моя відповідальність".

Раніше відео, на якому співачка вперше позбавляється звичного мішкуватого одягу і показує своє тіло, вже наробив чимало шуму під час її світового туру. Тепер же Айліш демонструє його в мережі, чим ще раз підкреслює, що ніхто не несе відповідальності за думку інших людей.

У 4-хвилинному відео Біллі Айліш звертається до всіх любителів обговорити її зовнішність, тіло чи стиль одягу, а при цьому повільно знімає з себе мішкуватий худі. В кінці ролика співачка в бюстгальтері занурюється у в'язку рідину зі словами: "Хіба моя гідність залежить тільки від вашого сприйняття? Чи, може, вашої думки про мене? Це не моя відповідальність".

Всього за кілька годин ролик зібрав понад 2 млн переглядів, більше 700 тис. лайків і десятки тисяч коментарів, в яких фани підтримали виконавицю.

Раніше Біллі Айліш зізналася в своїх комплексах - об'ємні груди були для неї проблемою стільки, скільки вона себе пам'ятає. Тоді ж співачка розповіла про наміри переглянути свою позицію до цього питання, досягнувши 18-річчя: "Я буду жінкою. Я хочу показати своє тіло", - заявляла вона.

Фото: instagram.com/billieeilish

З цієї ж причини Айлиш воліла приховувати своє тіло під мішкуватим одягом. Так виконавиця не давала приводу інтернет-критикам обговорювати її зовнішність.

  • Раніше Біллі Айліш розповіла, як тролінг у соцмережах псує їй життя. Через горе-жартівників в Інстаграм співачка вирішила не читати коментарі фанатів та друзів.
  • Джастін Бібер боїться, що Біллі Айлиш повторить його помилки, тому зголосився захищати співачку. Він щиро турбується, що рання слава штовхне 18-річну зірку на шлях саморуйнування.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.