Лайм

Вакарчук різко відреагував на скандал з "Кварталом 95" та хором Верьовки

Черговий номер гумористичної студії викликав масове обурення

Український музикант та політик Святослав Вакарчук, лідер гурту "Океан Ельзи" та політичної партії "Голос", різко відреагував на скандальний виступ студії "Квартал 95" з Національним академічним хором імені Верьовки.

Темою спільного номера в програмі "Кварталу" стала пожежа в будинку екс-глави НБУ Валерії Гонтарєвої. Інцидент гумористи з бек-вокалом хору висміяли піснею "Горіла хата палала, в Лондоні жінка плакала". Святослав Вакарчук приєднався в Twitter до низки обурених українців і назвав історію з номером "дном".

"Історія з "Кварталом" і хором - дно. Крапка", - коротко зазначив він.

Примітно, що "перегини" гумористів "Кварталу" висловилися й інші публічні українці: журналістка Соня Кошкіна, міністр культури молоді та спорту Володимир Бородянський та інші. У більшості обурених відгуків авторам скандального номера нагадали про те, що "всьому має бути межа".

Негативну реакцію номер "Кварталу" викликав і в YouTube, де номер був опублікований незабаром після виходу в ефір на ТБ. Лише за кілька годин під роликом зібралося понад 30 тис. дизлайків та сотні обурених коментарів. Пісню гумористів назвали "гумором в стилі ГУЛАГу".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси