Лайм

Ми хочемо миру всім: син Ротару відреагував на скандал навколо співачки

У РФ продовжують критикувати співачку за рішення заробити "російських грошей"

Співачка Софія Ротару вже 50 років бере участь у новорічних заходах в Росії. Реакція на її рішення взяти участь в "Пісні року" цього року - тролінг і чиєсь замовлення. При цьому цькують виконавицю, не маючи ніяких доказів, що вона свого часу дійсно спонсорувала українських військових на Донбасі.

Про це син артистки Руслан Євдокименко заявив в інтерв'ю "Комсомольській правді". За його словами, в минулого року Ротару відмовилася приїжджати до Росії не через громадянську позицію, а тому що припинила гастролі взагалі.

"Вона приїжджає на зйомки новорічні, як це було майже 50 років поспіль. А те, що бруд почали лити, ну, це вже під чиєсь замовлення явно, цей тролінг підняли, цей хайп на всю вашу країну", - зазначив Євдокименко.

Звинувачення в тому, що Ротару спонсорувала українських військових, він назвав "чимось новим" і зажадав у журналістів доказів. При цьому Євдокименко додав, що артистка та її родина "хочуть миру всім".

"Прикро, що у нас всі так люблять поливати і на вентилятор кидати те, що непотрібне... Я ж кажу - Бог всім суддя. Все пройде", - додав син артистки, передавши "привіт" місцевим пропагандистським каналам "Росія 1" та "Перший канал ".

Нагадаємо, в листопаді в Росії навколо Софії Ротару розгорівся скандал. Цього року співачка повернеться до Росії з концертами і візьме участь у "Пісні року", однак місцеві журналісти та телевізійники цю новину зустріли без особливої радості і звинуватили зірку в намірі заробити "російських грошей". Там же артистці пригадали її рішення відмовитися від візитів до РФ після захоплення українських кораблів у Керченській протоці і введення в Україні воєнного стану.

У свою чергу, директор Ротару поспішив запевнити російських пропагандистів, що артистка ніколи не спонсорувала АТО, так як є "миролюбною людиною".

  • Раніше українська виконавиця MARUV похвалилася фанам успіхами в Європі - в ніч на 4 листопада співачка отримала в Іспанії нагороду MTV Europe Music Awards. Що правда, в категорії "Кращий російський виконавець".
  • Пізніше MARUV поскаржилася на "перекручування фактів" і пояснилася за премію Best Russian Act. Співачка заявила, що ця номінація "не прив'язана до країни або до громадянства".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси