Лайм

Звинувачення несправедливе: скандальна учасниця шоу Голос країни-10 написала лист Зеленському

Її участь в проекті опинилася під загрозою

Учасниця 10 сезону вокального шоу "Голос країни" Василіса Старшова, яка потрапила в скандал через Крим, звернулася до Володимира Зеленського з проханням надати підтримку і дозволити їй знаходитися в Україні для участі в проекті.

Відкритий лист президентові дівчина оприлюднила на особистій сторінці в Instagram. "Звертаюся до Вас з проханням допомогти мені вирішити ситуацію, яка склалася навколо моєї подальшої участі в проекті після виходу першого ефіру програми 19 січня 2020 року", - пише Старшова.

"Справа в тому, що незабаром після того, як програма вийшла в ефір, моє ім'я виявилося внесеним "в чорний список "бази даних сайту "Миротворець" як "порушниці державного кордону..." і "учасниці пропагандистських акцій Росії...". Звинувачення пред'явлені мені на підставі факту моєї участі в музичному фестивалі "Золота Балка" в складі гурту "Ленінград" в Криму в 2016 році. Внаслідок цього моя участь в зйомках наступних етапів конкурсу ставиться сьогодні під загрозу, незважаючи на те, що представники "Голосу країни" і телеканалу "1+1", що вони підтвердили в розмові зі мною, зацікавлені в моїй подальшій участь в проекті", - пояснила вокалістка.

Василиса запевняє, що ні в яких "пропагандистських акціях ніякої держави" ніколи не брала участь і брати участь не збирається. "Це обвинувачення на мою адресу абсолютно несправедливе", - зазначає Старшова.

Подивитися цю публікацію в Instagram

публікація від (@Vasilisastarshova)

Нагадаємо, що Василіса Старшова приїхала на шоу з Санкт-Петербурга. У Росії вона встигла зробити собі ім'я як вокалістка скандально-відомого гурту "Ленінград". У 2016 році в складі угруповання вокалістка виступала в окупованій Балаклаві на фестивалі "Золота балка", чим порушила українське законодавство.

На "сліпих прослуховуваннях" дівчина виконала пісню Complicated виконавиці Авріл Лавін, і розгорнула все тренерські крісла. В якості свого наставника на проекті вокалістка вибрала Дана Балана.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси