Лайм

Сергій Притула розповів про лист скандального дуету "Анна-Марія", яки отримав після Нацвідбору

Ведучий зізнався, що не шкодує ні про що з того, що трапилося минулого року

Незабаром після Національного відбору на Євробачення-2019, в ході якого розгорівся скандал навколо учасниць гурту "Анна-Марія", які фактично не визнали анексію Криму Росією, ведучий Сергій Притула отримав лист. У ньому сестри-вокалістки нібито повідомили йому, що зла за їх гострі діалоги на сцені не тримають.

Про це Притула згадав у свіжому інтерв'ю для Media Business Reports: "Через кілька днів після Нацвідбору вони написали мені листа, абсолютно спокійного, сказали, що образи немає", - розповів ведучий.

"Анна-Марія" Фото: facebook.com

При цьому, як продовжив далі Притула, сам він вважає, що в ситуації з гуртом "Анна-Марія" ніякого "розп'яття немовлят", за яке варто було б ображатися, не було: "Нормально поговорили з дівчатами на сцені. А що я запитав такого? Сказав, що дивно, маючи як бекграунд батьків, котрі працюють на окупаційну владу, не боятися йти на конкурс. Люди ж по-різному реагують на такі речі. Вони відповіли, що, обираючи між конкурсом і батьками, вибрали би батьків. Я спитав, чого вони тоді обрали конкурс. Не було жодного запитання, яким би я їх принизив чи сказав, що вони погані діти або ж батьки в них погані".

В контексті минулорічного Нацвідбору Притула також зазначив, що не шкодує ні про що: "Після того як мені помахали пальцями і кулаками - мовляв, я ображав дівчаток, - ті собі спокійнісінько, повертівши всіх на одному органі, полетіли на фестиваль до Сочі представляти Україну", - уклав ведучий.

  • Нагадаємо, цього року Національний відбір на Євробачення-2020 відбудеться 8 та 15 лютого , 23-го числа пройде фінал, в ході якого оберуть представника України на пісенному конкурсі.
  • Читайте також на theLime, як Сергій Притула віджартувався у соцмережі про старт відбіркового етапу на Євробачення-2020. Схоже, ведучий продовжить жартувати як і раніше.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймСкандал

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси