Лайм

Як низько: Володимиру Остапчуку дісталося від хейтерів за публічний тролінг дружини

Телеведучий ніяк не може заспокоїтися

Український телеведучий Володимир Остапчук публічно потролив Олену Войченко, з якої знаходиться в процесі розлучення. Шоумен опублікував в Instagram знімок зі спортзалу з дивними хештегами, що висміюють звинувачення дружини в зрадах, несплаті аліментів та натяки на його гомосексуальність.

У своєму пості телеведучий повідомив шанувальникам, що отримав травму, а також не упустив можливості в черговий раз висміяти слова колишньої коханої. "Сьогодні на тренуванні трохи пошкодив руку. Нічого страшного - до весілля заживе", - написав Остапчук, додавши хештеги #спитсженщинами #спитсмужчинами #бросилдетей #остапчукзаплатизашколу.

Реакція дописувачів Володимира не змусила себе довго чекати. Вони назвали поведінку телеведучого негідною і попросили його вгамуватися.

"Невже це правда когось смішить? Вов ... зупинись так тролити свою колишню дружину", "Чесно, шкода вашу дружину! Це не поведінка мужика!", "Фу, як низько. Не опускайтеся ще далі. Дно", "Ну прям дуже не смішно", "Дріб'язковий і не цікавий. Самозакоханий і нестриманий", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, що Володимир Остапчук та Олена Войченко розлучаються після 12 років шлюбу. У пари підростає двоє дітей - 6-річна дочка Емілія і однорічний син Еван-Олександр.

Кілька днів тому дружина телеведучого дала відверте інтерв'ю, в якому розповіла про численні зради Остапчука, а також звинуватила його в байдужості до дітей і поскаржилася на нерегулярні виплати. У відповідь Володимир розповів свою версію конфлікту.

  • Володимир Остапчук зізнався, що не вірить в любов до труни і в стосунки на все життя. Примітно, що інтерв'ю знімалося до того, як ведучий оголосив про розлучення з дружиною.
  • Ксенія Мішина відповіла на чутки про роман з телеведучим Володимиром Остапчуком, який в листопаді 2019 року розлучився з дружиною. В кінці того ж місяця в соцмережах заговорили про те, що пару нібито бачили разом у Відні, і там вони не приховували своїх почуттів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси