Лайм

Олена Зеленська знайшла корисне застосування своїй особливій сукні

Сукня буде продана на благодійному гала-вечері фонду "Таблеточки"

Перша леді України виставила на аукціон жовту сукню, в якій вона була на церемонії інтронізації японського імператора Нарухіто в Токіо.

Про це Олена Зеленська повідомила на своїй сторінці в Instagram. Сукня буде продана на благодійному гала-вечері фонду "Таблеточки". Виручені за нього гроші підуть на обладнання для лікування онкохворих дітей.

"Та сама жовта сукня, яку я одягла на церемонію інтронізації японського імператора і яка наробило галасу, послужить добрій справі!", - зазначила дружина президента.

Нагадаємо, що жовту сукню для Олени Зеленської створив український дизайнер Іван Фролов, засновник бренду одягу FROLOV. Він же - автор і блакитного вбрання, стилізованого під фрак.

  • Раніше перша леді України дала ексклюзивне інтерв'ю журналу Vogue, в якому розповіла про себе, чоловіка і дітей, про непростий для сім'ї періоі президентських виборів і свої будні після перемоги на них її чоловіка Володимира Зеленського.
  • Український журнал "Фокус" опублікував щорічний рейтинг 100 найвпливовіших жінок України. На цей раз до нього увійшли перша леді Олена Зеленська та хіп-хоп-зірка alyona alyona (Олена Савраненко).

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей