Лайм

Металевий блиск і 101-ша варіація френчу: модний манікюр осені-2024

Традиція прикрашати нігті "за сезоном" відходить у минуле

Манікюр – це важливий елемент жіночого образу, який допомагає висловити індивідуальність і підкреслити стиль. Нейл-дизайнери у сезон осінь-зима 2024-2025 року пропонують безліч захопливих ідей, особливістю яких стане поєднання стриманої елегантності та сміливого експерименту.

theLime розповідає про тренди манікюру та нові ідеї дизайнів на осінь-2024.

Читайте також: 7 наймодніших кольорів осені-2024: готуємо теплий гардероб.

Бордо

Елегантний колір червоного вина щоосені виходить в тренди. Поряд з бордовим кольором знайдеться чимало близьких відтінків – від бургунді та марсала до рубіну та гранату.

Модний чорний

В останні роки чорний манікюр не залишає модні подіуми, ба більше, він став улюбленим у сезоні осінь-зима 2023-2024. Чорні нігті можна поєднувати з будь-яким стилем – від класики і кежуалу до гламуру. На піку популярності – поєднання довгі нігті-стилети плюс чорний лак.

Відтінки ночі

Осінь-2024 знову підняла в тренди глибокі темні відтінки манікюру:

  • шоколад і кавовий, а також вся коричнева палітра;
  • баклажановий;
  • темно-синій;
  • смарагдовий;
  • фіолетовий.

Актуальним залишається лаконічний монохром, але його можна розбавити декором або малюнками.

Затишний сірий

Цієї осені варто придивитися до сірого – модні тенденції схиляють нас до світлих сіро-бежевих відтінків. За допомогою цього елегантного кольору легко створити ніжний і модний дизайн нігтів.

Читайте також: Який вигляд мають наймодніші сонцезахисні окуляри 2024 року.

Вічна класика - френч

Французький манікюр – це безпрограшне рішення у будь-якій ситуації, як вічне маленьке чорне плаття. Цього сезону дизайнери пропонують безліч креативних ідей, щоб доповнити френч: матовий топ, пудра, експерименти з кольором і формою лінії посмішки, стрази, ошатний глітер, фольга, смужки металік, ніжні каміфубукі (блискучі конфеті).

Матові дизайни

Матовий манікюр, як і впродовж багатьох попередніх сезонів поспіль, лишається актуальним восени і взимку 2023-2024. Матові нігті не тільки стильно виглядають, але й доставляють неймовірне естетичне задоволення кинестетикам. На дотик вони як оксамит, їх хочеться торкатися. А ще їм притаманна виняткова особливість – яскраві і сміливі кольори виглядають з матовим топом більш м’яко і вишукано.

Сезонні дизайни

Романтичності і шарму манікюру додадуть квіткові мотиви (гілочки, листочки, квіткові принти), які можна малювати вручну або наносити стемпінгом, клеїти водні наліпки. Актуальними восени 2023 будуть лаконічні і не надто чудернацькі малюнки.

На уроці геометрії

Восени популярним буде дизайн з лініями та смужками. Цей стриманий і стильний манікюр з досить простим абстрактним малюнком підходить як на короткі, так і довгі нігті.

Ультрамодний манікюр з ефектом металік і блискітками

Доповніть покриття нігтів блискучим глітером, втиркою-металік, відбитками або шматочками фольги, яскравими або ніжними каміфубукі (кольорове конфетті). Такий манікюр 一 безумовна прикраса манікюру на будь-яке свято, вечірку, день народження або романтичне побачення. А ось манікюр зі стразами в нинішньому сезоні відійшов на другий план. Якщо любите сяйво на нігтях, обирайте втирку або фольгу.

Нагадаємо, фаворитом сезону весна-літо 2024 стали бомбери. Цей вид верхнього одягу так сподобався дівчатам минулого року, що перекочував у новий сезон.

Новини партнерів

Читайте також

Мають бути в гардеробі кожної жінки: 6 фасонів модних брюк сезону

Дизайнери представили трендові фасони штанів на сезон 2024-2025

"Дуже скромно": що відомо про новий модний тренд, що підірвав TikTok

Стиль демюр захопив ТікТок і став модною сенсацією сезону 2024-2025 - розповідаємо про його особливості

Сумка-карго стала хітом осені-2024: як виглядає наймодніший аксесуар

Дизайнери назвали, які сумки наймодніші в сезон осінь-зима 2024-2025 - сумка-карго стала справжнім хітом