Замовити Зеленського: скільки коштує корпоратив за участю "президента"

"95 квартал" готовий виступати на новорічних вечірках і не тільки в Україні

Юрій Великий Фото: unian

Напередодні свят "Апостроф" з'ясував, чи можна замовити на новорічний корпоратив зірок шоу-бізнесу, які нещодавно стали народними депутатами, а також президентом України. З'ясувалися цікаві подробиці.

Творчі відпустки

Відразу кілька агентств з підбору зірок пропонують послуги тих, хто влітку змінив професію і став представником народу в парламенті. У базах таких агентств знаходяться Олександр Скічко та Роман Грищук. Обидва - депутати Ради від фракції "Слуга народу". Скічко до законодавчої роботи працював перспективним ведучим, прославився після ведення розважальних програм на ТБ та конкурсу "Євробачення" в 2017 році. Грищук - ідейний натхненник гумористичного проекту "Мамахохотала Шоу".

"Апостроф", назвавшись представником однієї популярної юридичної компанії, вирішив дізнатися у менеджерів одного з концертних агентств про можливість та вартість замовлення депутатів ведучими на новорічний корпоратив.

Менеджер концертного агентства на ім'я Олександр у розмові з "Апострофом" повідомив, що і Скічко, і Грищук замовлення на Новий рік не приймають.

"Зараз вони обидва перебувають в творчій відпустці, а якщо і будуть працювати, то тільки по дружнім взаєминам та безкоштовно. Але останній гонорар Скічка становив 5,5 тисячі доларів за проведення тригодинного заходу", - повідомив менеджер.

Для порівняння, один з популярних медійних коміків Вадим Мічковський, який відомий під псевдонімом "Дядя Жора", бере за проведення корпоративу всього 3 тисячі доларів.

Замовити президента

Проект, який виростив президента країни - "95 квартал", також працює і в новорічну ніч, і на передноворічних вечірках. Склад артистів може змінюватися, від цього залежатиме вартість виступу. В середньому ціна за повний годинний виступ становить 60 тисяч доларів за участю не менш, як 7 "медійних" учасників. "Виступ можемо організувати - у них година, в середньому, коштує 60 тисяч, плюс райдери (список побутових вимог артистів, які потрібно виконати приймаючій стороні, -" Апостроф "), дорога та інше", - уточнив менеджер.

Менеджери "Кварталу" повідомили, що президент Володимир Зеленський, лідер колективу, виступати не буде за жодних умов. Також від всіх виступів відмовився і депутат від "зелених" Юрій (Юзик) Корявченков, який не так давно відзначився участю в скандалі, який був пов`язаний із "співбесідою" нового начальника поліції Кривого Рогу.

Володимир ЗеленськийФото: Апостроф / Дмитро Олійник

Але роль президента з задоволенням виконає Юрій Великий, новий актор "Кварталу", відповідальний за пародії на керівника держави. Крім того, його можна замовити окремо від усього колективу.

У коментарі "Апострофу" менеджер артиста уточнила, що передноворічний виступ із невеликими слайдами-пародіями на президента коштуватиме близько 5-8 тисяч доларів, якщо артист не буде зайнятий на виступах з творчим колективом.

За словами менеджера російського концертного агенства Concert Star, команда "95 квартал" не проти навіть виступити з концертом на виїзді, наприклад, в Москві. Вартість виступу включатиме ще й дорогу в столицю країни-агресора, але в цілому не дуже збільшиться.

Втім, представники студії "95 квартал" запевнили "Апостроф", що ця інформація абсолютно не відповідає дійсності, і вірити подібним обіцянкам російських концертних агентств не варто.

"Студія" Квартал 95" не виступала в Росії вже багато років і робити це точно не планує. Ніхто в Росії не може представляти наші інтереси. Тим більше, заявляти, що вони здатні організувати виступ "Кварталу" на території Російської Федерації", - додала в коментарі "Апострофу" прес-секретар студії Тетяна Руденко.

Новий рік за поребриком

Якщо вірити московським агентствам, інших українських виконавців також можна запросити на корпоративи в Росії. Зокрема, московське концертне агентство Proconcert на запит "Апострофа" повідомило, що в разі запрошення, деяким артистам необхідно оплатити дорогу та виконати райдер. Деякі зірки добираються за свій рахунок, деякі просять оплатити бізнес-клас при перельоті, при цьому трупу везуть в економі.

Вартість виступу варіюється від 7 до 30 тисяч євро.

За порівняно невелику суму (до 10 тисяч доларів) можна замовити групу "Нікіта" - за 7 тисяч євро; Єву Бушміну (колишню учасницю гурту "Віа Гра") - за 4 тисяч євро (на виїзді будуть 6 осіб, всі летять в економ-класі); групу "Гарячий Шоколад" - 8 тисяч євро (з Києва, на виїзді 5 осіб).

У середній ціновій категорії замовляють на корпоратив групу "Время и стекло" за 20 тисяч доларів, Тіну Кароль - за 15 тисяч євро, Гаріка Кричевського - за 15 тисяч євро (з Києва, на виїзді 8 осіб), Надію Мейхер-Грановську (колишню учасницю групи "Віа Гра") - від 10 тисяч євро.

Найдорожчі українські артисти беруть за концерти в Москві солідні суми без урахування побутового райдера. Наприклад, можна замовити Андрія Данилка в образі Вєрки Сердючки за 30 тисяч євро, Івана Дорна за 40 тисяч євро, Макса Барських з колективом 13 чоловік - від 30 тисяч євро, Ані Лорак з колективом 17 чоловік - від 45 тисяч євро, Quest Pistols Show - 50 тисяч доларів (на виїзді 6 осіб: 3 летять в бізнес-класі, 3 - в економ), Світлану Лободу - від 70 тисяч євро (на сцені 10 людей), Потапа та Настю Каменських - від 40 тисяч євро, з урахуванням трансферу з Києва та перебування в Москві (ціни вказано на сайті агентства).

Фото: Апостроф

Цікаво, чи виконується в Москві райдер Дорна, де вказано, що організатори повинні йти на зустріч зі співаком з кульками синього та жовтого кольорів. Але після того, як пора новорічних корпоративів закінчиться, з відгуків в соціальних мережах можна буде оцінити істинний патріотизм українських артистів.

Читайте також

Підуть під ніж? Навіщо Безугла накинулася на генералів

Нынешняя критика генералов со стороны Безуглой имеет под собой основания

Людина справи. Що відомо про новий кейс Коломойського

Сидя в изоляторе, Коломойский коллекционирует уголовные дела

Наша відповідь "Вагнеру"? Чи є реальним сценарій створення приватних армій в Україні

Создание частных подразделений вызвало неоднозначную реакцию у экспертов