Літо посеред осені: якою буде погода до кінця тижня

Прогноз погоди на 16 - 20 жовтня

Фото: pixabay.com

Метеорологічна ситуація в Україні за останні кілька днів зробила різкий розворот і в середині жовтня в країну прийшло справжнє бабине літо. За прогнозами синоптиків, сприятлива погода протримається як мінімум весь тиждень. Втім, певні коливання температури повітря все ж можливі. Якою буде погода в найближчі дні, дізнавався "Апостроф".

Згідно з даними Укргідрометцентру, у середу, 16 жовтня, в Україні буде сухо і хмарно з проясненнями.

Більш того, практично по всій країні удень встановиться стабільна температура повітря від 19 до 22 градусів з позначкою "плюс". Тільки на сході буде на пару градусів прохолодніше: від 18 до 20 вище нуля. А ось нічні +7-9 градусів очікуються на півночі, сході, заході і в центрі України. У південних регіонах країни вночі стовпчики термометрів покажуть від 9 до 11 градусів тепла.

У четвер, 17 жовтня, кардинальних змін метеоситуації чекати не варто. Тільки на півдні нічні показники температур можуть досягати +13. Опадів в цей день також не прогнозується. Навпаки, в Україні буде ще більше сонця і зовсім незначна хмарність.

У п'ятницю, 18 жовтня, метеокартина не зміниться взагалі, а ось в суботу, 19 жовтня, трохи похолодає. Від 15 до 18 градусів з позначкою "плюс" стовпчики термометра вдень покажуть на півночі і сході України, а вночі температура повітря впаде до 5-9 градусів вище нуля.

У центрі буде трохи тепліше: від 17 до 19 градусів вище нуля очікується у денний час доби, а вночі на термометрах буде близько 7 градусів тепла.

Прогноз погоди на 16 жовтня
1 / 1
Прогноз погоди на 17 жовтня
1 / 1
Прогноз погоди на 18 жовтня
1 / 1
Прогноз погоди на 19 жовтня
1 / 1
Прогноз погоди на 20 жовтня
1 / 1

На заході і півдні буде залишатися тепла погода: +19-22 градуси синоптики прогнозують у денний час доби, а після заходу сонця на території Західної України буде від 5 до 9 тепла, а на півдні від 7 до 12 вище нуля.

Крім того, у цей день буде дуже багато сонця, адже синоптики обіцяють абсолютно безхмарне небо.

Аналогічна картина збережеться і в неділю, 20 жовтня.

Читайте також

У Путіна провал з 9 травня, росіяни шукають нову сакральну дату - нацгвардієць Андрій Отченаш

Нацгвардеец Андрей Отченаш рассказал, что происходит возле Часова Яра и какие потери россиян

Великодня хода: яка погода буде у святкові вихідні

В пасхальные выходные погода в Украине будет умеренной - сильная жара спадет, и во многих областях пройдут дожди, местами грозы

Автівки підскочать в ціні? Депутати придумали покращення для українців

Торговля подержанными автомобилями в Украине через автосалоны поможет упростить процедуры, но машины, скорее всего, подорожают