RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Гороскоп на вересень: пригоди у Водоліїв і гордість у Козерогів

Прогноз на місяць для всіх знаків Зодіаку

Прогноз на місяць для всіх знаків Зодіаку Фото: pixabay.com

Що на вас чекає у вересні 2019 року? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому варто подумати про зміну діяльність, хто може опинитися в пастці, а кого чекають подорожі.

Овен

У цьому місяці Овни можуть кардинально змінити діяльність. Можливо, вам захочеться почати якийсь оригінальний проект, або вас навіть поманить щось зовсім нове і незнайоме. Не бійтеся йти вперед і не дуже чіпляйтеся за минуле.

Телець

Вашій інтуїції зараз можна позаздрити. Вона буде працювати на всі 100 відсотків, тому дуже важливо до неї прислухатися. Особливо в питаннях, що стосуються особистого життя. Тут вас можуть очікувати раптові повороти.

Близнюки

В цей час ви можете опинитися в пастці власних емоцій. Настрій буде постійно змінюватися і це може вплинути на самі різні сфери вашого життя. Будьте уважні до близьких людей і прислухайтеся до критики.

Рак

Не бійтеся виправляти свої помилки. Якщо ви в чомусь опинитеся не до кінця праві, немає нічого страшного в тому, щоб це визнати. Важливо не бути завжди ідеальним, а запам'ятовувати свої невірні кроки і не повторювати їх у майбутньому.

Лев

Для вас місяць буде наповнений яскравими зустрічами. Ймовірно, ви побачитеся з людиною, яка відкриє вам очі на багато деталей того, що відбувається. Будьте готові змінити свою думку про щось, не варто думати категорично.

Діва

Ви можете вести себе не так активно, як варто було б. Не дозволяйте своїй ліні контролювати ваше життя, інакше самі будете на себе злитися. Якщо довго не можете почати будь-яку справу, просто дайте собі стусана. Фігурально, звичайно ж.

Терези

У вас в цьому місяці вірогідні подорожі. Вони можуть бути як невеликими, так і дуже масшабнимі. Будьте готові якийсь час пожити "на валізі". В дорозі уважно стежте за своїми речами і не втрачайте пильність.

Скорпіон

Не варто покладатися на оточуючих. Навколо вас чимало людей, які із задоволенням вам допоможуть. Але буде краще підготуватися до всіх важливих справ і бути готовим виконати їх самостійно.

Стрілець

На вашому життєвому шляху може з'явитися перехрестя. Беручи важливе рішення, керуйтеся, в першу чергу, здоровим глуздом. Але не плутайте його з острахом змін. Можливо, вам вже давно пора зрушити зі звичної точки.

Козеріг

Ви можете почати відчувати сильну гордість за себе або когось із близьких. Але не перехвалюйте винуватця цього приємного почуття. Краще продумайте, як варто діяти, щоб ця гордість протрималася як можна довше.

Водолій

Водоліїв в цьому місяці чекають яскраві пригоди. Відпустіть свої сумніви і просто насолоджуйтеся тим, як барвисто і неповторно несе вас течія життя. І не бійтеся експериментувати. Ваше майбутнє буде таким, яким ви його створите.

Риби

Для вас місяць приготував приємні сюрпризи. Ви можете дізнатися щось нове про когось із близьких людей. Ця інформація буде не зовсім очікуваною, але вона вас порадує. Частіше проявляйте свої емоції, не збирайте енергію всередині себе.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Україна не виграє війну у 2024 році - карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі

Карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі розповіла, чого чекати Україні в 2024 році, який буде роком Дракона

Крим та Донбас повернуться через чотири роки - учасниця секретного "Батальйону 14"

Карпатська мольфарка Магдалена Мочіовські розповіла коли вже закінчиться війна та помре Путін