RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Погляд

Люди Путіна мають сидіти у в'язниці, а не говорити про Україну

Все, що говорить Шойгу, потрібно кваліфікувати як заяви міжнародного терориста і злочинця

Все, що говорить Шойгу, потрібно кваліфікувати як заяви міжнародного терориста і злочинця Сергiй Шойгу Фото: kremlin.ru

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про те, що Україна, Сирія і Корейський півострів – стратегічно важливі для РФ регіони. Чому ці заяви не варто сприймати серйозно, "Апострофу" розповів російський фінансист і блогер Слава Рабинович.

Перш, ніж кваліфікувати заяву Шойгу, необхідно кваліфікувати його самого. Шойгу є міжнародним терористом. Місце його - у в'язниці, хоча, швидше за все, не в Росії. Але про це повинні будуть сперечатися міжнародні юристи: у російській в'язниці він повинен знаходитися після суду в Росії, або у в'язниці в Гаазі після суду в Гаазі.

Все, що говорить Шойгу, потрібно кваліфікувати як заяви міжнародного терориста і злочинця. Він може говорити про стратегічні плани Росії і на планеті Марс, на "зірці на ім'я Сонце" та на інших зірках різних галактик. Але для початку потрібно зателефонувати мізкам. Але у них цих мізків немає. Вони живуть у відірваній від світу реальності, в їхній власній реальності. Вони не розуміють який статус у них, який статус у країни-агресора Росії, який статус країн, що оточують Росію. Яку міжнародну допомогу повинні і можуть отримувати ці країни. Вони не розуміють, який статус таких країн, як Сирія та КНДР.

Ще виникає питання, для кого він це говорить. Певно, для споживання на "Першому каналі". Якщо так, то це з категорії карикатур, які малює Сергій Йолкін або інші: стоїть телевізор на столику з ніжками, а його дивиться, вибачте, ж*па з вухами, в яку вливають лайно. Ось що говорить Шойгу на "Першому каналі" для того глядача, який це дивиться.

Читайте також

Росія заробляє мільярди на нафті: як перекрити цей "кран"

Захід має посилити санкції проти Росії, щоб позбавити її більшої частини чорних доходів

Путін молить Байдена, щоб його зупинити, але той вагається - Олег Лісний

Росія близька до розпаду, Заходу лише варто підштовхнути - але Штати бояться і панькаються з Путіним

Хрестові походи на Київ: у Путіна знайшли нову мету війни

У Путіна вигадали нове виправдання війни в Україні, щоб ще більше людей загнати під мобілізацію